Yoyogurt Iasi ispita gustului! @Palas Mall Iasi

yoyogurt-iasi-produse yoyogurt iasi Yoyogurt Iasi ispita gustului! @Palas Mall Iasi yoyogurt iasi produseSituat la etajul 1, in incinta Palas Mall, Yoyogurt Iasi detine secretul absolut in prepararea celei mai delicioase inghetate din intregul oras.

Combinatiile perfecte intre numeroasele feluri de ciocolata, toppinguri si alte ingrediente diverse au ca rezultat gustul incomparabil al produselor Yoyogurt Iasi. De remarcat este si aspectul imbietor al deserturilor de aici, acesta fiind, probabil, primul lucru care v-ar putea atrage atentia.

La Yoyogurt Iasi nu se gaseste doar inghetata, ci puteti servi si mult apreciata cafea de dimineata sau delicioasele clatite frumos ornate cu toppinguri la alegere. Daca pana acum am bifat aspectul si gustul, trebuie sa precizam ca bifam si ingredientele sanatoase.

De exemplu, o inghetata marca Yoyogurt Iasi poate avea cu pana la 30% mai putine calorii decat o inghetata normala.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si lasa-te ispitit de gustul unic al acestor produse atat de apreciate. Un desert sanatos si delicios pentru toate varstele!

Ii puteti urmari si pe pagina lor de Facebook -> Yoyogurt Iasi 

In orice moment al zilei savureaza gustul Yoyogurt creat special pentru tine!

Si pentru ca Yoyogurt Iasi si Stud Pass au grija de „buzunarul tau” fiecare nou utilizator de card Stud Pass primeste un voucher GRATUIT la Yoyogurt Iasi. Mai multe detalii aici!