Truth or lie?

Unul dintre subiectele tabu ale societatii noastre e prezent din ce in ce mai mult in viata noastra. Cu toate ca nu o whats_the_truth Truth or lie? Truth or lie? whats the truthrecunoastem de cele mai multe ori, avem oamenii in jurul nostru care fac parte si din aceasta lume.

Daca tot am prezentat intr-un articol recent (vezi aici) dificultatea tinerilor de a-si gasi un job si am facut o referire la angajatorii in domeniul videochat-ului astazi vrem sa va prezentam cateva “omisiuni” pe care acestia le fac:

Nu exista penalizari!

asta primeste o fata in momentul in care incepe o colaborare cu unele studiouri, ca mai apoi sa observe ca de fapt penalizari sunt, ba chiar multe dintre ele exagerate:

  •  S-a taiat netul si au disparut banii din cont;
  •  Ai lipsit ieri, desi ti-ai facut programul singura. Trebuie sa te taxam pe x ore;
  •  N-ai indeplinit X,Y,Z conditii, deci nu mai poti primi bonusul pe care ti l-am promis la inceput.
  •  Ti-ai luat prea multe pauze, trebuie sa mai stai peste program.

Programul ti-l faci tu!

02-600x238 Truth or lie? Truth or lie? 02

  • la fel, cu asta ramane o fata in gand in momentul cand iese de la un interviu de la unele studiouri. De fapt, treaba sta putin altfel: uneori li se impune un program poate chiar aberant de 16h/zi sau 12h/zi.
  • Cu cat stai mai mult, cu atat faci mai multi bani! Gresit, cu cat sta mai mult o angajata, cu atat face studioul mai multi bani, dar nu si ea. Randamentul oricarei angajate scade de la o ora la alta.

NU toate studiourile activeaza in maniera pe care am prezentant-o mai sus. Exista si studiouri care se comporta ca atare, care iau treaba aceasta ca un business si nu ca o exploatare. Unul dintre ele e Red Rose Studio – un studio cu vechime in acest domeniu inca din 2002, cu o experienta vasta si cu scopul de a pune la dispozitia modelelor tot ceea ce acestea au nevoie.

Managementul interior de la Red Rose Studio e bine pus la punct, cu reguli bine stabilite si transparente. Modelele stiu exact la ce sa se astepte, stiu exact ce trebuie sa faca iar in momentul cand intampina dificultati au specialistii in spate care le indruma.

Astea fiind spuse, daca te gandesti vreodata sa activezi in acest domeniu (videochat Iasi) ar fi bine sa te informezi si sa cauti solutia optima pentru tine!