SunWorld Solar Iasi – Pentru un bronz perfect!

aparate-de-bronzat-sulwolrd-iasi sunworld solar iasi Sunworld Solar Iasi - Pentru un bronz perfect! aparate de bronzat sulwolrd iasiIntalnim foarte des intrebarea „Ce aparat de bronzat sa aleg? Vertical sau orizontal?”

Diferenta intre cele doua aparate de bronzat este pur si simplu de preferinta. Aparatul de bronzat orizontal ofera o pozitie mai confortabila dar si o bronzare mai eficienta in zona picioarelor.

Utilizand un aparat de bronzat vertical obtineti un bronz uniform in partea superioara a corpului, dar in zona picioarelor bronzul nu este atat de intens mai ales in cazul persoanelor care au probleme cu circulatia sangelui. Noile generatii de aparate de bronzat verticale au adus inovatii in acest sens astfel ca acum e foarte usor sa obtii un bronz frumos si uniform si in cazul aparatelor verticale.

Totusi se recomanda o alternare a celor doua tipuri de bronzare orizontala respectiv verticala. Cu un simplu click aici veti gasi lista completa a serviciilor oferite de SunWorld Solar Iasi!

La SunWorld Iasi te bucuri de 3 beneficii ale mersului la solar:

1. Inducerea unei stari psihice bune, pozitive si optimiste;
2. Comoditatea si rapiditatea procedurii. Obtinerea unui bronz uniform si de durata pe toata suprafata corpului;
3. Sinteza vitaminei D care ajuta la fixarea calciului in organism si la stimularea sistemului imunitar;

Si pentru ca avem grija de tine, daca este ziua ta SunWorld Solar Iasi te premiaza. Vezi aici cadoul oferit de SunWorld Iasi.

Contact:

Adresa: Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 105 (vis-a-vis de Sei Bella)
Telefon: 0743.345.934
Email: office@sunworld.ro
Program: Luni-Sambata 9:00-22:00 / Duminica 12:00-22:00