SunWorld Solar Iasi – Love the sun!

sunworld-solar-iasi-sfaturi-bronz sunworld solar iasi SunWorld Solar Iasi - Love the sun! sunworld solar iasi sfaturi bronz

 

SunWorld Solar Iasi iti da posibilitatea obtinerii unui bronz uniform, intr-un mediu, in care substantele nocive sunt tinute sub control, timpul de expunere este atent monitorizat, pentru a evita leziuni ale pielii, iar faptul ca durata sedintelor creste treptat (se incepe cu 2- 4- 6 minute si se ajunge la 8-10), se elimina riscul cojirii pielii.

Daca esti doar la inceputul sedintelor de bronzare, aminteste-ti sa incepi pas us pas. Orice ai face, nu doresti sa te arzi – nu te poti bronza deasupra pielii arse si va trebui sa o iei de la capat.

Vechea zicala “la inceput ma ard dar apoi ma bronzez” este complet falsa, pur si simplu nu trebuie sa fie asa. Daca te arzi, pielea ta iti spune ca primeste prea mult soare si ulterior se va cojii.

Asadar incepe cu un numar redus de minute si creste-le pe masura ce inaintezi cu sedintele de bronzare. Daca ai pielea alba dar totusi te poti bronza, nu ar trebui sa stai mai mult de 6-7 minute pentru prima expunere intr-un aparat de bronzare cu expunere standard de 20 de minute.

Echipa SunWorld a realizat o schema recomandata de expunere in functie de ten! Pretuieste-ti pielea si obtine bronzul dorit in mod sanatos!

schema-bronzat-sunworld-iasi sunworld solar iasi SunWorld Solar Iasi - Love the sun! schema bronzat sunworld iasi

De asemenea daca este ziua ta SunWorld Solar Iasi te premiaza! Vezi aici detaliile ofertei si cadoul pe care SunWorld Solar Iasi ti-l ofera cu ocazia aniversarii tale.

Poti sa ii urmaresti si pe pagina lor de FB – Facebook/SunworldiasiIS   sau pe site SunWorld Iasi ce il gasesti aici!