SunWorld Solar Iasi – Un bronz sanatos chiar si in sezonul rece

sunworld-solar-iasi nov 2014 sunworld solar iasi SunWorld Solar Iasi - Un bronz sanatos chiar si in sezonul rece sunworld solar iasi nov 2014

Vrei ca pielea ta sa arate perfect chiar si in sezonul rece? Atunci trebuie sa stii ca la SunWorld Solar Iasi bronzarea este mai placuta decat la soarele arzator si in acelasi timp mai sigura. Se obtine un bronz mai uniform, mai auriu decat o bronzare necontrolata la soarele natural.

SunWorld Solar Iasi iti da posibilitatea obtinerii unui bronz uniform, intr-un mediu, in care substantele nocive sunt tinute sub control, timpul de expunere este atent monitorizat, pentru a evita leziuni ale pielii, iar faptul ca durata sedintelor creste treptat (se incepe cu 2- 4- 6 minute si se ajunge la 8-10), se elimina riscul cojirii pielii. In incinta studioului nostru veti gasi un personal foarte amabil si bine instruit, un decor placut si o atmosfera relaxanta, pentru a va oferi o evadare din viata cotidiana.

Studioul dispune de 5 aparate ultraprofesionale care asigura ca bronzul la solar este sanatos si eficient :

  • Soltron S45 – solar orizontal
  • Sunvision – solar vertical
  • Luxura – solar vertical
  • Megasun – solar vertical
  • Bermuda gold – ultima generatie de neoane

*Poti face programari online cu un simplu click aici!

E bine sa stiti ca ultravioletele sunt si o sursa de sanatate. In urma expunerii la UV, pielea sintetizeaza vitamina D, atat de necesara organismului pentru starea de bine si pentru evitarea aparitiei unor diverse afectiuni (ale sistemului osos, cardiovascular, diabet, etc.).

Pentru un bronz perfect te asteptam la SunWorld Solar Iasi!

Ne puteti urmari si pe Facebook/SunWorldIasi  sau pe site-ul www.sunworld.ro unde v-am pregatit o multime de surprize si promotii speciale pentru voi.