Sfaturi utile pentru un bronz perfect – SunWorld

Pielea cu o usoara nuanta aurie sau mai creola a devenit in ultima vreme o caracteristica a frumusetii si a sanatatii. Doamnele si domnisoarele, iar rareori si domnii nu se dau in laturi de la orice metoda pentru a-si inchide culoarea tenului macar cu cateva nuante. Una dintre aceste metode, pe langa mersul la mare, piscina sau alte locatii unde te poti bronza natural, ar fi solarul. In acest fel, saloanele de bronzare au devenit din ce in ce mai productive, concurenta devenind din ce in ce mai mare.

Asadar, ne-am hotarat, dupa un mic studiu, sa va oferim cateva sfaturi recomandate de medicii dermatologi pe care ar fi bine sa le aveti in vedere inainte de a merge la solar:

– daca aveti in familie cazuri de cancer de piele sau boli dermatologice, leziuni solarul nu e pentru voi; Incercati bronzul natural, mergeti la strand, la piscina sau la mare!
– daca aveti multe alunite, indiferent de marimea sau forma lor, nu e recomandat sa mergeti la solar!
– nu utilizati solarul in exces, incepeti cu sedinte scurte!
– folositi crema speciala pentru solar!
– daca ati facut baie/dus, asteaptati cel putin jumatate de ora pana sa intrati la solar; la fel si dupa ce iesiti de la solar;
– indepartati orice urma de machiaj, bijuterie, lentila de contact, ochelari sau alte accesorii inainte de a intra la solar;
– protejeazati-va parul printr-o casca/batic/esarfa etc.;
– nu va epilati inainte de a intra la solar – pot aparea complicatii dermatologice;
– dupa expunere folositi intotdeauna o crema hidratanta;
– nu faceti plaja in ziua in care ati mers la solar (la urma urmei, de asta mergeti la solar)
– nu priviti niciodata lampile aparatului atunci cand acesta este in functiune;

Acestea fiind spuse, nu mai ramane decat sa va recomandam un Salon de Solar ce ofera servicii profesioniste, aparatura performanta, suport si ajutor – toate acestea intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa. SunWorld iti ofera un bronz la solar UNIFORM, RAPID si in acelasi timp SANATOS!

Deschis la inceputul anului 2014 salonul beneficiaza de o aparutura de ultima generatie (5 solare moderne– 3 verticale si 2 orizontale) din game de top MegaSun, Luxura, Soltron si SunVision fiind situat in Tudor Vladimirescu, in imediata apropiere a campusului universitar.

Vezi mai multe detalii aici: http://sunworld.ro

SunWorld – Love the SUN. Love the SKIN

.