Sfaturi pentru viitorii conducatori auto!

scoala-de-soferi-iasi auto tody family Sfaturi pentru viitorii conducatori auto! Auto Tody Family Iasi scoala de soferi iasi

1. Acorda atentie cursurilor teoretice. Multi viitori soferi au impresia ca totul consta in manevrarea automobilului si ca teoria se face doar pentru ca asa este regulamentul. Nu esti singur pe strada (ba din contra), si modul in care trebuie sa interactionezi cu ceilalti participanti la trafic se invata in cursurile teoretice.

2. Ai rabdare cu tine insuti. Nu te astepta sa inveti peste noapte. Sunt persoane care invata foarte repede, facand ca totul sa para foarte usor. Majoritatea insa nu invata foarte repede. Daca ai un coleg care evolueaza foarte bine, acesta este exceptia. Majoritatea intampina dificultati avand in vedere ca se invata lucruri noi.

3. Nu astepta sa ti se explice totul. Intreaba!!! Instructorului ii pot scapa multe aspecte. Acumuleaza tot ce poti din experienta instructorului. Nu conteaza ca e instructor de 2 ani sau de 20 de ani. Cu siguranta are multa experienta din care tu poti invata.

4. Atitudinea este cea mai importanta. Daca vezi ca eziti in anumite aspecte, practica mai mult / studiaza mai mult. Nu ignora aspectele care ti-au iesit bine din prima. Daca ai facut o data bine, nu inseamna ca stapanesti suficient de bine.

5. Invata privind. De fiecare data cand ai ocazia, analizeaza evolutia colegilor. Este mult mai usor sa vezi greselile din exterior. Cand esti in poligon si astepti sa-ti vina randul, nu “casca gura” la peisaj. Esti la scoala, invata. Vezi ce gresesc ceilalti si de ce gresesc.

6. Nu conteaza cat de bun esti la scoala. Scoala este un mediu controlat, unde instructorul este in preajma si te poate scoate din incurcatura. Daca ajungi la concluzia ca scoala e prea usoara, nu o trata cu nepasare. Pe tine te va costa mai tarziu. Daca traseele ti se par plictisitoare, cere instructorului sa te duca pe trasee mai dificile. Daca intrebarile la cursuri ti se par prea simple, cere profesorului intrebari mai dificile si situatii mai complexe.

Asa cum afirma deviza Scolii de Soferi AUTO TODY FAMILY, “Toti am fost la fel la inceput”, ucenici nestiutori, care au plecat de la zero si au reusit sa devina adevarati soferi: descurcareti, relaxati, calmi, responsabili si preventivi prin modul de a conduce.

Pentru inscrierii si mai multe detalii despre Scoala de soferi AUTO TODY FAMILY gasiti aici!