Scoala de soferi Auto Tody Family Iasi   

scoala-de-soferi-iasi auto tody family Scoala de soferi Auto Tody Family Iasi    scoala de soferi iasi

La scoala de soferi Auto Tody Family, bobocii nu se numara doar toamna ci in orice anotimp. Si nu numai bobocii se numara, ci si ratustele cele nepricepute in ale sofatului, dar care la final vor defila prin oras precum niste mandre lebede.

In general, sofatul depinde foarte mult de starea afectiva pe care o ai atunci cand incepi sa conduci o masina. Urmand acest principiu, scoala de soferi Auto Tody Family te insturieste, mai inainte de toate, cum sa devii suficient de relaxat incat sa te poti concentra pe manevrele ce trebuiesc efectuate si nu pe starea interioara si cum sa nu devii complet relaxat pentru a nu iti anihila in totalitate viteza de reactie si atentia.

Avand in componenta sa instructori auto foarte bine pregatiti, la scoala de soferi Auto Tody Family vei beneficia de ajutorul necesar in demersul obtinerii permisului de conducere. De asemeni, toate eforturile tale de a obtine permisul de conducere trebuie sa fie insotite de o instruire de calitate, acumuland astfel o gama variata de informatii relevante in domeniu, pentru ca doar acasa, in fata Pc-ului, e „need for speed”, dar pe strada, in agitatia continua, e mai degraba „need for safety”

Localizata pe str. Sararie, nr. 189, Iasi, scoala de soferi Auto Tody Family te asteapta oricand sa te alaturi echipei de persoane determinate sa invete sa conduca responsabil si corect un autovehicul. Impuneti sa privesti sofatul precum o experienta frumoasa si benefica, menita sa iti faciliteze stilul de viata, si nu ca pe o experinta de risc permanent. Alege responsabil atat pentru tine cat si pentru cei dragi tie, alege scoala de soferi Auto Tody Family.

Pentru mai multe informatii despre inscrieri, costuri, documentatii si alte detalii te rugam sa vizitezi site-ul oficial http://www.tody-family.ro/ .