Prejudecati, frustrari si putere in gandurile tinerelor

red-rose-studio prejudecati Prejudecati, frustrari si putere in gandurile tinerelor red rose studio e1411113751438Traim intr-o societate controlata si directionata de o falsa ierarhie generata de fiecare dintre noi in parte. Lupta pentru suprematie e crancena, iar ideiile si conceptiile noastre cer impetuos un rolul de rezonator. Influenta e  arma ce ne satisface si de cele mai multe ori ne dorim sa o exercitam asupra mentalului colectiv. Intr-o astfel de situatie parca ne-am simti oameni mari…

Pe un fond carpit cu prejudecati, distorsionat de frustari, insetat de putere si dorinta de a judeca, acel om care ar vrea sa fie mare ramane tot mai mic. Mesajul lui se transforma intr-un sir de cuvinte care se intrec in superficialitate si asta e tot ce poate distinge un interlocutor. Sunt oameni si oameni si cu siguranta nu ii cautam pe acestia sa fie aproape de noi!

Prin goana noastra zilnica incercam incontinuu sa gasim un confident, un prieten deschis, intelegator, un martor la gandurile si experientele noastre. Unii au noroc si au acel prieten in viata reala, iar altii il cauta cu multa speranta in spatiul virtual, consumand bani pentru o investitie de confort moral.

Daca esti potrivita pentru un asemenea job, ai calitati de bun comunicator si empatizezi cu ceilalti, Red Rose Studio iti propune un pachet de site-uri de videochat non-adult. Simplitatea si transparenta e un atu de-al lor. In calitate de model stii exact la ce sa te astepti, iar in momementul in care intampini dificultati ai specialisti in spate care te pot indruma. In plus grila de salarizare e destul de atractiva.