Concurs international „Fotografii din Iasul meu European”

my-european-city My European City Concurs international "Fotografii din Iasul meu European" my european city

Intre 12 septembrie si 10 octombrie toti cei care considera ca Iasul este un oras european si pot surprinde acest lucru intr-o fotografie, sunt invitati sa participe la competitia foto internationala “My European City Pics”. Organizata de „My European City”, competitia isi propune o mai buna constientizare a cetatenilor europeni cu privire la prezenta Europei in viata lor cotidiana.

„My European City” este o retea de orase europene in care Iasul este partener prin Fundatia Iasi – Capitala Culturala Europeana.

REGULAMENT

Competitia este online, gratuita si deschisa pentru toata lumea. Participantii pot alege intre 4 categorii: “legende si istorie”, „arta si arhitectura”, „oameni si cultura”, „economie si stiri”. Fotografiile trebuie realizate in cadrul teritoriilor ce tin de orasele partenere: Iasi, Arad, Jelgava, Nottingham, Malta, regiunea Pays-de-la-Loire, Szczecin, Rozaje, Zaragoza.

Fiecare participant poate posta o singura fotografie pentru fiecare categorie de concurs (dimensiunea maxima 5 Mb, high-definition, in formatele png, gif, jpg). Participantii cu varsta sub 18 ani pot participa prin semnarea si trimiterea unui acord parental.

  • Ia-ti camera foto, toata curiozitatea ta si putina creativitate.
  • Alege categoria care te inspira dintre cele 4 posibilitati: Legende si istorie, Arta si arhitectura, Oameni si cultura, Economie si stiri.
  • Fa o poza a Europei asa cum o vezi tu in viata de zi cu zi, in orasul tau.
  • Ataseaza un comentariu la poza cu viziunea ta asupra dimensiunii Europene a orasului / a obiectivului fotografiat.
  • Fii sigur ca ai citit si esti de acord cu conditiile si regulile competitiei.
  • Trimite poza, comentariul si datele tale de contact pana Vineri, 10 Octombrie, ora 24.00 la: contact@myeuropeancity.eu

PREMII

Pozele vor fi postate in cadrul retelelor noastre sociale, vor fi votate de utilizatori si vor fi premiate de un juriu european format din membrii “My European City”. O expozitie cu cele mai bune poze va fi organizata in ianuarie 2015 la Szczecin in Polonia. Marele castigator va fi invitat sa ia parte la acest eveniment si sa se intalneasca cu partenerii My European City.Toate cheltuielile vor fi suportate de catre organizatori.

Ceilalti 8 castigatori vor primi premii din partea partenerilor.