La Opticalias Iasi primesti o pereche de ochelari GRATIS!

opticalias-iasi varilux opticalias iasi La Opticalias Iasi primesti o pereche de ochelari GRATIS! opticalias iasi variluxOpticalias Iasi vine in ajutorul clientilor cu servicii oftalmologice de calitate. Fie ca ai nevoie de ochelari sau de un consult aici e alegerea ta. Din motivele mai sus mentionate la Opticalias Iasi poti profita si tu de oferta speciala Varilux® 1 + 1 GRATIS si vei avea nu doar una, ci doua perechi de ochelari. Astfel, iti vei putea permite luxul de a mai uita o pereche de ochelari din cand in cand acasa sau la serviciu…  sau pe cap.

Ca sa nu mai mentionam faptul ca, acum poti avea cate o pereche de ochelari adaptati locului in care te afli: in interior sau afara [transitions/heliomate], precum si tipurilor de activitati pe care le desfasori — fie ca e vorba de activitati sportive, lucrul la computer, sofat, studiu etc.

Lentilele progresive sunt recomandate celor care sufera de prezbiopie. Aceasta afectiune apare la toti oamenii, incepand cu varsta de 40 ani si afecteaza atat vederea de aproape cat si cea la distanta

Si cum aspectul fizic este foarte important la Clinica oftalmologica Opticalias Iasi in functie de forma fetei, poti alege stilul de rame de ochelari care ti se potrivesc cel mai bine. Astfel, poti lua in calcul urmatoarele aspecte: 
– culoarea ramelor sa fie asortata culorii ochilor (ramele verzi, de exemplu se potrivesc cel mai bine persoanelor cu ochii verzi); 
– forma ramelor sa fie in contrast cu forma fetei; 
– dimensiunea ramelor sa fie proportionala cu dimensiunea fetei.

Exista sapte forme de baza ale fetei: rotunda, ovala, alungita, triunghi cu baza in jos, triunghi cu baza in sus, diamant si patrata.

Pentru orice probleme oftalmologice Opticalias Iasi vine in ajutorul vostru. Ii gasiti pe Bd. Independentei Nr. 33.

Ii puteti urmari si pe Facebook: Opticalias Iasi