Joburi pentru tineri si tinere

In zilele noastre a devenit din ce in ce mai greu sa iti gasesti un job stabil care sa iti ofere un castig lunar satisfacator. Fie ca esti student sau nu, fie ca faci diferite internship-uri sau nu, pentru a putea “supravietui” in Iasi trebuie sa ai un buget  lunar peste medie.

Vedem peste tot tineri in cautare de locuri de munca, companii care recruteaza tineri cu experienta… dar realitatea e altfel. Pentru a gasi ceva care sa te multumeasca trebuie sa fii foarte bun in ceea ce faci, sa ai experienta, sa fii tanar, sa nu ai cerinte prea mari si… multe, multe alte conditii.

Fetele au din ce in ce mai multe oportunitati de a avea un castig lunar garantat prin diferite metode care implica mai mult sau mai putin munca. Printre cele mai vizibile si usor de gasit joburi de genul sunt cele pe care le vedem peste tot, efectiv PESTE TOT – cu tot felul de promisiuni de bonusuri, cadouri, salarii imense si altele. E vorba de videochat: – acesta presupune un mijoc de comunicare prin intermediul internetului intre un model (fata de cele mai multe ori) si vizitatorii acesteia. Videochat-ul vine in 2 forme diferite – pentru baieti sau pentru fete.

Varianta in care modelele sunt de gen feminin e cea mai raspindita, cel putin in Iasi. Totul se face in format vizual prin intermediul unei camere web. Fiind considerat un domeniu tabu, inca, din prisma faptului ca e confundat poate cu servicii de escortare sau altfel de servicii mai putin “crestine”, videochat-ul are ca scop final binedispunerea vizitatorilor de catre model, lasand imaginatia sa se joace asa cum vrea ea.

“ Job sau colaborare? “

Exista mai multe variante, in functie de preferinte, timp, disponibilitate si altele. Se poate opta pentru o varianta periodica sau una constanta.

“Videochatul face abuz de tinere fete si le transforma in demimondene”

Nu. Videochatul poate fi considerat un job ca oricare altul. Poti alege ce sa faci si ce sa nu faci, uneori poti alege si timpul de lucru, bineinteles remuneratia e direct proportionala.

“Dupa o luna de colaborare te imbogatesti”

Da,te poti imbogati. Daca iei in serios toate anunturile pe care le vezi dupa o luna de colaborare poti ajunge sa incasezi si peste 10.000 de lei, dar lucrurile stau putin diferit in momentul in care chiar aplici, sau mai rau, in momentul remuneratiei. Totul tine de campaniile de promovare destul de agresive si mincinoase am putea spune pe care le utilizeaza cele mai multe firme.

Dupa un mic studiu in ceea ce priveste domeniul tabu de care discutam am ajuns si la cateva concluzii: printre site-urile cele mai serioase si fara promisiuni facute in van se numara si http://www.videochatiasi-redrose.ro/.

Pe langa salarizare, spatiu de munca optim, echipamente, conditii de securitate, se ofera, lucruri pe care le gasim din ce in ce mai putin in domeniul acesta, seriozitate, training de specialitate, suport tehnic. Red Rose Studio lucreaza doar cu site-uri neaccesibile din Romania, dispun de variante de chat non-adult, plati procentuale, confort prin programe flexibile, part time sau full time, precum si colaborari de la domiciliu.

Ramane la decizia fiecareia daca vrea sau nu sa acceseze acest tip de job, daca vrea sa incerce sau nu. Noi recomandam doar, in momentul in care te gandesti, sa nu fii prinsa in capcana campaniilor de marketing fortate si exagerate.