Estet Coiffure Iasi – Pentru frumusetea ta!

Fiecare zi e o noua provocare! Felul tau de a fi e unic, creativ si molipseste pe toata lumea din jurul tau cu buna dispozitie! A fi frumoasa si a radia siguranta nu e deloc greu. Insa, totul depinde doar de tine!

Suntem siguri ca de multe ori ti se intampla sa ai nedumeriri legate de modul in care sa iti aranjezi parul, ca uneori esti nemultumita de culoarea parului tau sau de machiajul ce a devenit din ce in ce mai monoton!

Din acest motiv, ne-am gandit sa venim in ajutorul tau cu o solutie. Asa-i ca ai nevoie de putina inspiratie si nu ti-ar prinde rau deloc un pic de rasfat? Ai la dispozitie un spatiu elegant si plin de prietenie unde te asteapta profesionisti ce sunt gata sa iti ofere consultanta pentru un look modern, stilat si o ingrijire specializata adaptata la stilul tau de viata. Acum poti sa fii sigura ca orice vis ai avea o sa devina o realitate!

estet-coiffure-iasi-1 estet coiffure Estet Coiffure Iasi - Pentru frumusetea ta! estet coiffure iasi 1

O simfonie de tratamente pentru ingrijirea parului cu produsele profesionale pentru coafor L’Oreal Professionnel iti vor repara si consolida structura firului de par. Iti amintesti coafura geniala ce era expusa in ultima revista pe care ai rasfoit-o? Sau impletiturile spectaculoase ce aratau ca o expozitie in cele mai stralucitoare culori?

Vino la Estet Coiffure si lasa-i pe profesionisti sa proiecteaze o opera de arta pentru tine! Mai ales ca acum poti sa alegi un abonament saptamanal pentru coafat timp de patru saptamani, iar in a cincea saptamana te aranjezi gratis!

In plus, daca ai cardul Stud Pass beneficiezi de super Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi ! Vezi aici: http://studpass.ro/blog/portfolio/estet-coiffure-iasi/ . Ne gasesti pe Str. Octav Mayer nr. 3 Iasi (intre Policlinica Industriala si Politia Iasi).