❤ Doua ornamente de Craciun, doua amintiri din studentie.

Parintii au cumparat bradul de Craciun, ornamentele de anul trecut vor fi folosite pentu a-l imbodobi si poate te vor insarcina pe tine, drag student, sa cumperi decoratiunile pentru a orna casa. Dar ce ai spune daca ai putea economisii bani si ai petrece si timp cu familia ta, in timp ce ve-ti crea amintiri ce vor ramane mereu? Nu va trebuie decat nasturi colorati, ata colorata şi un foarfece bun.

Pentru un prim ornament, aveti nevoie de un con de polistiren sau carton. Polistirenul este mai bun, dar cartonul este mai la indemana (taiati un sfert de cerc, rulati cat sa se suprapuna putin marginile si lipiti cu scotch transparent). Va mai trebuie o multime de nasturi colorati (predominant in verde sau alb, cu ceva rosu), de diferite dimensiuni si ace cu gamalie, cu care prindeti nasturii de suport. Incepeti de sus in jos si jucati-va dupa bunul plac. Efectul e si mai mare daca suprapuneti nasturi de culori si marimi diferite. Astfel veti obţine un brad de Craciun din nasturi care sa stea pe masa plina cu bunatati.ornament-2' ornamente de Craciun ❤ Doua ornamente de Craciun, doua amintiri din studentie. ornament 2

Al doilea ornament, va fi o coronita de Craciun cu care va puteti orna usile casei sau ferestrele. Varianta simpla  presupune un inel de polistiren sau carton pe care se lipesc nasturi colorati. Totusi, coronita arata cel mai bine daca este in relief, asa ca puteti improviza un suport 3D dintr-o maneca veche umpluta cu carpe si cusuta la capete ca sa formeze un cerc. Puteti prinde apoi nasturii colorati cu lipici (ca in varianta simpla), sau cu ace cu gamalie. Spre deosebire de bradut, aici e de preferat lipiciul, ca sa nu se vada gamaliile.

Astfel, le veti putea arata oamenilor dragi care va viziteaza in zilele de sarbatoare ce inseamna sa fii student: sa economisesti, sa vezi utilitatea lucrurilor, sa reciclezi, sa faci lucruri frumoase si din suflet, sa te simti bine si sa creezi amintiri alaturi de oamenii dragi tie.

 Nu putem decat sa va spunem: Distractie placuta!