Daca nu ai purtat un costum o facultate intreaga si nu stii sa il porti, nu il purta. Simplu ca buna ziua. Poate nu iti dai seama, dar altii iti observa stangacia in costumul proaspat achizitionat sau scos de la naftalina., mai ales daca esti la un examen final.  Daca nu porti tocuri de obicei, nu te apuca sa le porti acum. Se vede de la distanta ca esti incantata de pantofii noi, luati cu ocazia examenului. Se vede ca te chinui sa mergi, iar mersul pe tocuri iti strica orice urma de eleganta a tinutei.

Nu scoate gulerul la camasa pe deasupra. Arati ca Elvis. Cu gulerul ala alb peste sacou ai ucis de tot tinuta. Stop combinatiei alb + negru. Fara decolteu, fuste scurte and so on. Ai un corp frumos dar nu e momentul sa il expui. Tinuta office e o tinuta care nu trebuie sa atraga atentia comisiei. Nu! Comisia trebuie sa fie atenta la ce spui nu la cum esti imbracata.

Parul prins (pony-tail) . Cat mai ingrijit si simplu posibil.

Nu este obligatoriu sa porti costum. Tinuta office nu inseamna costum deux-piece. Poti purta foarte frumos o rochie eleganta. Sau o fusta cu un top. Sau poti purta pe sub sacou un top alb. Sau colorat, de ce nu? Exista solutii pentru fiecare. Daca esti o tipa sport, poti purta un top basic cu niste pantaloni.

Si nu uita, poarta in geanta Cardul Stud Pass pentru a petrece dup ace vei lua examenul cu brio!