Centrul medical Top Medical Grup Iasi

top-medical-grup-iasi Top Medical Grup Centrul medical Top Medical Grup Iasi top medical grup iasi

Sanatatea fiecaruia dintre noi este foarte importanta si trebuie sa invatam sa avem grija de ea.

La primul simpton, nu trebuie sa stam pe ganduri si sa dam fuga la doctor. Este de preferat sa dam atentie semnalelor pe care propriul organism ni le furnizeza si totodata este foarte periculos sa ne dam singuri diagnostice si sa ne tratam dupa ureche, sau cu leacuri babesti.

Analizele medicale sunt procedeele care furnizeaza informatii asupra aspectului si functionalitatii diferitelor organe si compartimente ale organismului cat si asupra gradului de sanatate si boala ce afecteaza organismul in cauza. Pentru ca analizele sa reflecte cu adevarat situatia organismului este foarte important ca pacientul sa fie pregatit inaintea acestor recoltari.

Cum sa ne pregatim pentru analize?

Pentru niste rezultate bune si concise ale analizelor medicale, este recomandat ca in ziua in care ne prezentam la efectuarea acestora sa fim odihniti si sa evitam orice sursa de stres. Rezultatele pot fi influentate de astfel de stari. Pentru femeile care sunt in perioada mentruatiei, este recomandat ca analizele sa fie amanate. Nu se ia niciun medicament inainte. Daca este un tratament la care nu poti renunta este necesar ca medicul sa stie de existenta acestuia.

Fiecare etapa a vietii nostre este importanta si trebuie sa avem grija de ea asa cum se cuvine.

  • La 20 de ani trebuie sa acordam mare atentie sanatatii sanilor. Acestia trebuie palpati cat mai des, si la despistarea oricarei nereguli trebuie sa ne prezentam la medic. Tot in aceasta perioada trebuie efectuat si testul Babes-Papanicolau, analiza frotiului cervico-vaginal, analiza ce permite depistarea unei anomalii la nivelul celulelor, care ar putea sa se transforme intr-o forma de cancer. De asemnea, in fiecare an trebuie sa ne facem un control stomatologic.
  • La 30 de ani este momentul in care nu mai putem amana un control ginecologic . E varsta in jurul careia majoritatea femeilor iau decizia de a intemeia o familie. Tot la 30 de ani trebuie sa trecem si pe la dermatolog pentru examenul pielii. De acum, tineretea pielii s-a cam dus, asa ca trebuie sa vizitam dermatologul o data pe an.

Centrul medical TOP MEDICAL GRUP este situat in inima orasului Iasi, pe una dintre cele mai importante artere – B-dul Independentei. El s-a dezvoltat de-a lungul anilor ca institutie medicala complexa si completa multidisciplinara, acordand servicii performante, eficiente si responsabile, de inalt profesionalism, la cele mai moderne standarde de practica medicala.

Utilizatorii Cardului Stud Pass beneficiaza de un discount de 50% -> Vezi aici oferta completa oferita de TOP MEDICAL GRUP.

top-medical-grup-1 Top Medical Grup Centrul medical Top Medical Grup Iasi top medical grup 1