Atmosfera de vara la Cafenea Blueberry

Vara, cald, soare, canicula, si toate lucrurile care te pot face sa te molesesti, sa n-ai chef de viata si sa iti doresti doar sa fii intr-un hamac la mare, cu o frunza de palmier si o fata care sa-ti faca vant. Ce-ar putea fi mai frumos? Dar gata cu visele pentru ca, din pacate, nu toti putem sa ne luam concediu cand si cat vrem..

Ne-am gandit, totusi, la o solutie pentru voi, cei care ati ramas in Iasi sau v-ati intors deja din vacante/concedii si inca mai sunteti cu gandul la limonada rece pe care ati baut-o pe malul marii sau pe varf de munte. Cea mai delicioasa modalitate pe care am gasit-o noi pe vremea asta caniculara de a ne da un refresh a fost preparata de prietenii nostri de la Blueberry Coffee – au niste frozen drink-uri GE-NI-ALE! Aromele apetisante si culori catchy: Banana, Apple, Mellon, Strawberry, Forest Fruit, Passion Dream, Kiwi, Coconut si bineinteles.. Blueberry Frozen (preferatul nostru).

blueberry-coffee-frozen-drink cafenea blueberry Atmosfera de vara - cum sa scapi de canicula blueberry coffee frozen drink

Frozen-urile sunt bauturi reci pe baza de piure de fructe, sucuri naturale si gheata pisata, mixate in blender si servite alaturi de diferite felii de roade delicioase. Daca v-am starnit interesul va invitam sa le faceti o vizita, iar daca e dimineata  recomandam si cafeaua cu stil ce va ofera buna dispozitie!

Mai multe detalii despre Blueberry Coffee gasiti si pe pagina lor de Facebook.