6 motive pentru care trebuie sa bei cafea

Nu trebuie sa te simti vinovat dimineata cand iti bei cafeaua, poate chiar inainte de micul dejun pentru ca nu e sanatoasa. Cafeaua poate avea avantajele sale chiar si in ceea ce priveste sanatatea. Vezi aici cateva motive pentru care e bine sa-ti incepi ziua cu viciul tau preferat:blueberry coffee iasi blueberry coffee iasi 6 motive pentru care e bine sa bei cafea blueberry coffee iasi e1411483604303

1. Cafeaua te face mai destept

Cafeaua, pe langa faptul ca iti da energia fizica de care ai nevoie, stimuleaza activitatea cerebrala si imbunatateste mai multe functii cognitive: memoria, vigilenta, dispozitia.

2. Cafeaua arde grasimile

Aproape fiecare produs care arde grasimile are in compozitie cafeina. Cafeaua stimuleaza rata metabolica cu 3-11 %. Pe langa asta, cafeaua poate stimula arderea grasimilor cu pana la 10%.

3. Cafeaua combate durerile de cap si migrenele

Medicamentele care combat cefaleea (durerea de cap) contin cofeina. E clar faptul ca efectul e si invers – si cofeina combate durerea de cap.

4. Cafeaua este cheia longevitatii

Cafeaua fiarta la ibric poate fi explicatia pentru care, anumiti locuitori din Grecia (care consuma cafea la ibric) ajung la o longevitate de 90 de ani.

5 . Cafeaua protejeaza ficatul
Un consum regulat de cafea poate reduce riscul de contractare a bolilor de ficat. Aceste boli pot provoca distrugeri mari are corpului.

6. Ultimul, si poate cel mai important motiv e faptul ca la Blueberry Coffee Iasi gasesti cea mai buna si delicioasa cafea!  Dar nu doar cafeaua e geniala. Recomandam cu caldura: Blueberry Love  si Blueberry Coffee .

Asa ca nu mai sta in casa si da o fuga pana la Blueberry Coffee Iasi sa te convingi ca e bine sa bei cafea!