Black Ink Iasi – Pentru un stil vestimentar desavarsit

black-ink-magazin-haine-iasi Black Ink Black Ink Iasi - Pentru un stil vestimentar desavarsit black ink magazin haine iasiCand vine vorba despre importanta vestimentatiei in rolurile sociale, cu toate ca parerile sunt impartite, tendinta generala este aceea de a pune cat mai mult accent pe imaginea de sine.

Magazinul Black Ink, situat pe Str. Sfantul Lazar vis-a-vis de cladirea BRD, este acel loc destinat special dorintei personale de a transmite prin imagine felul dumneavoastra de a fi.

Modul in care semenii ne percep este foarte important mai ales pentru sporirea increderii in sine. Produsele de la Black Ink sunt asemenea unor detalii ce fac diferenta intre stilul personal si cel comun. Luand in considerare ca prin vestimentatie poti transmite preferinte, restrictii sau anumite prejudecati, nu este exagerat sa afirmam ca, doar prin simpla aparitie, poti transmite interlocutorului anumite pareri despre trasaturile tale de caracter. Black Ink reprezinta un concept care ofera cumparatorului libertatea de a-si descoperi propriul stil si de a se exprima cat mai liber tocmai prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitie.

Asadar, nu ezita sa iti transformi stilul vestimentar intr-o oglinda a personalitatii pentru a te simti in largul tau si, de ce nu, pentru fi perceput cat mai aproape de felul tau de a fi.

Colectia completa o gasiti pe -> FB Black Ink