Auto Tody Family – Scoala de Soferi Iasi

Pentru a obtine permisul de conducere este obligatoriu sa se urmeze cursurile unei scoli de soferi in cadrul carora se invata atat legislatia rutiera cat si cum sa se conduca masina pe drumurile publice in conditii de siguranta.

Alegerea scolii de soferi este importanta deorece gradul de pregatire atins la sfarsitul cursurilor difera de la o scoala la alta, acest aspect fiind legat foarte tare de nivelul de implicare al instructorilor in pregatirea cursantilor.

scoala-de-soferi-iasi auto tody family Auto Tody Family - Scoala de Soferi Iasi scoala de soferi iasi

Alegerea instructorului auto

Instructorul are un rol foarte important in formarea viitorilor soferi, din acest motiv este esential ca acesta sa fie compatibil cu cei pe care ii pregateste. O discutie intre cursant si instructor inainte de a incepe pregatirea este chiar recomandata.

Pentru a alege un instructor cu ajutorul caruia sa se vada rezultate trebuie sa se tina cont de urmatoarele:

  1. Rezultate profesionale;
  2. Experienta acumulata
  3. Atitudinea fata de cursanti

Infiintata in anul 2005, AUTO TODY FAMILY este o scoala de soferi ce se afla deja in topul preferintelor celor interesati in a-si insusi arta conducerii automobilelor. Echipa scolii de soferi este formata din instructori auto foarte bine pregatiti ce mizeaza pe rabdare, intelegere si professionalism de unde si deviza lor: „Toti am fost la fel la inceput”.

 Scoala de soferi Auto Tody Family Iasi dispune de sala de curs situata in incinta liceului Gh. Asachi, dotata cu calculatoare pe care ruleaza diverse simulatoare pentru examenul teoretic. Astfel, cursantii isi pot imbunatati rezultatele examenului prin familiarizarea cu intrebarile continute de testul pe calculator de la Politia Rutiera.

Mai multe informatii despre Scoala de Soferi Auto Tody Family gasiti aici.