Auto Tody Family Scoli de Soferi Iasi  

Intr-o agitatie continua, activitatile tale isi accelereaza mersul si incep sa iti manance toate resursele. Inainte puteai sa te bucuri de asa zisul „timp liber”, insa, acum, cazi din inertie dintr-o parte in alta. Incepi sa constientizezi cat de mult ai avea nevoie de o masina si iti trec deja cel putin patru idei prin cap: pentru a te deplasa mai usor, pentru a fi punctual, pentru a reusi sa duci pana la capat programul acela ce sta agatat pe perete, pentru a-ti oferi putina odihna si confort.

Esti in stadiul in care cunosti aceste beneficii. In plus, le observi la prietenii tai posesori ai unui permis de conducere si cu siguranta iti doresti sa devii unul dintre ei. Lucrurile par simple, ambitia e mare, iar motivatia ta parca ar vrea sa mute muntii din loc.

scoala-de-soferi-iasi auto tody family Scoala de Soferi AUTO TODY FAMILY scoala de soferi iasi

Probabil iti amintesti de momentele in care te asezai relaxat pe locul din dreapta si incercai sa furi cateva miscari, sa deslusesti singur mecanismul de a conduce o masina si erai foarte fericit sa spui ca mare filosofie nu e.

Totusi, reveria aceasta tinde sa se dezintegreaze cand te trezesti in fata volanului, iar portretul tau devine o tipologie a incepatorului speriat: privirea pierduta, corpul de lemn care nu te asculta, semnalizari fara logica, participanti la trafic agresivi ce folosesc sunete de avertizare cu impact nervos asupra ta si un ambreaj uitat langa piciorul stang.

Asa cum afirma deviza Scolii de Soferi AUTO TODY FAMILY, „Toti am fost la fel la inceput”, ucenici nestiutori, care au plecat de la zero si au reusit sa devina adevarati soferi: descurcareti, relaxati, calmi, responsabili si preventivi prin modul de a conduce.

Te invit sa inveti si sa exerzezi alaturi de o echipa formata din instructori auto foarte bine pregatiti, ce mizeaza pe rabdare, intelegere si profesionalism, la Scoala de Soferi AUTO TODY FAMILY.