Auto Tody Family Iasi

Infiintata in anul 2005, AUTO TODY FAMILY este o scoala de soferi din Iasi care se afla deja in topul preferintelor celor interesati in a-si insusi arta conducerii automobilelor. Echipa scolii de soferi este formata din instructori auto foarte bine pregatiti ce mizeaza pe rabdare, intelegere si profesionalism. Deviza lor este: „Toti am fost la fel la inceput”.

Scoala dispune de sala de curs situata in incinta liceului Gh. Asachi, dotata cu calculatoare pe care ruleaza diverse simulatoare pentru examenul teoretic. Astfel, cursantii isi pot imbunatati rezultatele examenului prin familiarizarea cu intrebarile continute de testul pe calculator de la Politia Rutiera.

 sala-curs-16 auto tody family Auto Tody Family Iasi - Scoala de soferi de care ai nevoie sala curs 16 sala-curs-10 auto tody family Auto Tody Family Iasi - Scoala de soferi de care ai nevoie sala curs 10

 

Incercam sa venim in intampinarea cursantilor prin comercializarea unui manual destinat in usurarea asimilarii cunostintelor necesare pentru promovarea examenului auto, cat si prin asistenta la inscriere (examen medical, examen pshologic, fotografii permis, copii xerox).

Scoala de soferi Auto Tody Family organizeaza cursuri pentru categoriile: A, B, C, C+E.

Daca inca nu ai permis auto, noi recomandam cu incredere scoala de soferi Auto Tody Family

Te poti inscrie si online la cursurile Auto Tody Family cu un simplu click aici!