Alcool la plic Alcool la plic Alcool la plic - asta da noutate! alcoolSampania, vinul sau romul nu se vor mai vinde doar la sticla, ci si la plic. Asta pentru ca o firma din Statele Unite vrea sa scoata pe piata alcoolul sub forma de pudra. Se dizolva in apa, precum oranjada

Bautura la plic in loc de bautura la sticla e propunerea asa-numitului expert in vinuri. Inventatorul spune ca transforma, practic, un shot de rom sau de tequilla in praf. Alcoolul la plic sau, altfel spus, alcoolul-pudra se numeste „palcool” si poate atinge concentratii de pana la 60%. Palcoolul tocmai a primit aprobarea autoritatii federale care decide ce produse au dreptul sa iasa pe piata.

Pe site-ul producatorului sunt detalii despre cele mai potrivite amestecuri care pot pune in valoarea taria la plic. Produsul a provocat insa un scandal imens in Statele Unite. Atat de mare incat reprezentantii agentiei care a dat unda verde alcoolului-praf au anuntat ca aprobarea s-a dat din greseală. Acesta este motivul pentru care sunt sanse mici ca acesta sa ajunga pe piata.

Sursa: observator.tv