ZIUA VOLUNTAR.RO @Atrium Palas Iasi

Macheta Ziua Voluntar.ro Portrait voluntar.ro ZIUA VOLUNTAR.RO @Atrium Palas Iasi Macheta Ziua VoluntarTanar, energic, dornic de voluntariat?

Voluntar.ro te invita la cel mai mare targ de voluntariat din Iasi, vineri 5 Decembrie incepand cu ora 10:00 in Atrium Palas.

Tema evenimentului: promovarea voluntariatului ca mijloc de dezvoltare personala.

Argument:
Preocuparea noastra reprezinta premisa de la care a pornit acest proiect, educarea tinerilor in contextul societatii contemporane. Educatia, in sine, este procesul social fundamental de transmitere a experientei de viata a generatiilor adulte catre cele tinere, iar sensul pe care l-a capatat experienta de-a lungul timpului a stat la baza dezvoltarii voluntariatului. Din ce in ce mai mult, se pune accent pe asimilarea deprinderilor si valorilor prin care noi, ca si tineri, ne vom integra in societate ca niste adulti pregatiti sa se confrunte cu viata. Asadar, experienta este mai mult decat un criteriu in baza caruia este facilitata obtinerea unui loc de munca. Felul in care crestem si ne adaptam vietii cotidiene este felul in care ne educam, iar cea mai productiva metoda prin care putem face asta este voluntariatul.

De aceea am ales sa ducem la alt nivel acest termen, pentru a ajuta tinerii sa constientizeze beneficiile oferite de astfel de activitati.

Desfasurarea evenimentului :
Incepand cu ora 10:00 toti cei interesati sunt liberi sa asiste la prezentarea activitatilor ce se desfasoara in cadrul organizatiilor destinate voluntariatului, sa impartaseasca opinii si sa faca schimb de experienta cu ceilalti participanti si in cele din urma sa aiba satisfactia unei experiente placute. Vom avea o tombola, multe premii, dar cel mai mare premiu este participarea la eveniment. Va garantam ca nu veti uita aceasta experienta si veti dori s-o mai repetati si va veti multumi ca ati venit. Asa ca ce mai asteptati?

Prezenta este obligatorie. Va asteptam in numar cat mai mare!

Implica-te si tu!