Ziua fara masina! Tricouri Albe si Biciclete!

tricouri-albe-si-biciclete ziua fara masina Ziua fara masina! Tricouri Albe si Biciclete!  tricouri albe si biciclete

Duminica, 21 septembrie, ora 16.30, Palatul Culturii din Iasi.

Pedalam in tricouri albe pentru Ziua Fara Masina si Marsul Oamenilor pentru Actiune Climatica!

In saptamana 15- 22 septembrie, in toata Europa au loc actiuni dedicate Saptamanii Mobilitatii, tema de anul acesta fiind „Strazile noastre, alegerea noastra” ( Our streets, our choice).

Asa cum v-au obisnuit inca de acum 4 ani, membrii Clubului de Ciclism si Ecologie IasiBike va invita sa marcati impreuna cu ei „Ziua Fara Masina” printr-o plimbare pe biciclete in tricouri albe.

Si daca am devansat cu o zi aceasta manifestare, Ziua Fara Masina din 22 septembrie, am facut-o pentru a ne alatura actiunilor dedicate in intreaga lume „Marşului oamenilor pentru acţiune climatică” (People’s Climate March), fiindca noi, biciclistii, tocmai asta ne dorim: o lume mai curata, mai putin poluata, o lume in care copiii nostri sa se simta in siguranta, cu cat mai putine calamitati cauzate de schimbarea climatica.

Va asteptam duminica, 21 septembrie, incepand cu ora 16.00, la Palatul Culturii, loc traditional de intalnire a biciclistilor, unde ne vom pregati impreuna pentru acest mars. Va propunem sa aveti cu voi panglici pregatite (de aproximativ 60 de cm lungime) pe care vor fi scrise mesaje, noi vom aduce markerele! Sunt binevenite panglici de cadouri, bucati de materiale si orice altceva poate fi refolosit.

La ora 16.30 vom pleca pe traseul Palatul Culturii – str.Anastasie Panu – str. Elena Doamna – Bd. T.Vladimirescu – bd. D.Mangeron – str. Palat – Palatul Culturii.

La final vom pune panglicile cu mesaje pe un perete, pentru a arata ca NE PASA de schimbarile climatice si ca dorim o SCHIMBARE. IN BINE!