Zilele Inoa L’OREAL si HAPPY WELLA la Salon DONNA CARINA

Frumusetea exterioara reprezinta prima carte de vizita pe care o afisam si prima impresie pe care o facem. Din acest motiv, e importanta sa aratam impecabil – atat pentru oamenii din jurul nostru, cat si pentru noi, pentru siguranta noastra, pentru increderea in sine. Schimbarile in imaginea personala, desi uneori vazute ca ceva greu de indeplinit, pot sa ne acorde respectul de sine si siguranta in propria persoana de care avem nevoie ca sa ne simtim MI-NU-NAT.Zilele Inoa L'OREAL si HAPPY WELLA @ Donna Carina Donna Carina Zilele Inoa L'OREAL si HAPPY WELLA @ Donna Carina Zilele Inoa LOREAL si HAPPY WELLA   Donna Carina

In ceea ce priveste sexul frumos, schimbarile de look pot fi pe cat de minunate, pe atat de dezastruoase. Femeile pot asimila si pot fi influentate de imaginea pe care o afiseaza mult mai mult decat barbatii. De aceea e important ca, in momentul in care va decideti sa incercati ceva nou sa fiti sigure pe voi si pe ceea ce aveti de gand.

In ultima perioada moda si-a intrat intr-un ritm din ce in ce mai schimbator iar ca sa ramai in voga trebuie sa fii mereu atenta la schimbari, la noile tonuri, la tot ceea ce apare nou, fara ca totusi sa uiti sa adaptezi si sa personalizezi in functie de tipul tau de femeie.

L`Arte Donna Carina – salonul care are grija de frumusetea ta, ofera servicii profesionale de infrumusetare si servicii de intretinere corporala. Pe langa asta sunt geniali cand vine vorba de vopsitul parului. Asadar,  in perioada urmatoare au 2 chestiuni foarte misto:

Zilele Inoa L`OREAL – zilele in care beneficiezi in saloanele Donna Carina de 50% discount la vopselele de par Inoa L’OREAL. Anul acesta au loc pe: 21 Noiembrie, 2 Decembrie si 10 Decembrie 2014.

– Happy Wella – 
zilele in care beneficiezi in saloanele Donna Carina de 50% discount la vopseaua de par Wella.  Anul acesta poti beneficia de oferta in urmatoarele zile: 20-21 Noiembrie, 1 Decembrie si 9 Decembrie 2014.

In plus, daca nu poti ajunge in aceste intervale sa te bucuri de Zilele Inoa L’OREAL si HAPPY WELLA poti oricand sa te bucuri de Cardul Stud Pass | Reduceri Iasile in baza Cardului Stud Pass. Vezi oferta completa pentru saloanele Donna Carina aici: Oferta Donna Carina Iasi.