WU-TANG CLAN la UNTOLD Festival Cluj 2015

wu-tang-clan-la-untold-festival-cluj-2015-stud-pass wu tang clan WU-TANG CLAN la UNTOLD Festival Cluj 2015 wu tang clan la untold festival cluj 2015 stud passUNTOLD Festival, cel mai asteptat festival al anului 2015 in Romania, aduce pe scena principala de la Cluj-Napoca greii hip-hop-ului mondial: Wu-Tang Clan. Alaturi de cei mai indragiti artisti electro-dance-music AVICIIARMIN van BUURENDAVID GUETTADIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, care urca pe aceeasi scena pentru prima data in Romania, intre 30 iulie – 2 august, vor fi prezenti la UNTOLD Festival si cativa dintre cei mai cunoscuti artisti hip-hop din lume, precum DJ Premier, Tinie Tempah si Jeru the Damaja.

Grupul Wu-Tang Clan la UNTOLD FESTIVAL 2015

Wu-Tang Clan, cel mai cunoscut grup hip-hop din lume, a reusit la inceputul anilor ’90 sa instaurareze o „noua ordine mondiala”, inlaturand suprematia lui Dr. Dre atat pe plan artistic, cat si pe plan financiar. RZA, GZA, Method Man, U-God, Raekwon, Inspectah Deck, Ghostface Killah si Masta Killa – cei opt artisti rap ai grupului Wu-Tang Clan au acaparat industria muzicala imediat dupa lansarea lor din 1993, castigandu-si statutul de clasic al genului. Viziunea imperiului Wu-Tang Clan de a cuceri industria muzicala a fost rapid implementata prin multiplele proiecte secundare solo realizate si prin brandul vestimentar lansat (WU WEAR).

Wu-Tang Clan a fost desemnat cel mai bun grup din istoria muzicii hip-hop de About.com, una dintre cele mai importante platforme de continut din SUA: „Nicio arma din istoria muzicii hip-hop nu poate concura cu coeziunea haotica a Wu-Tang Clan. Clanul (The Clan) a avut multe personaje, fiecare cu excentricitatile lui. Au fost neinfricati in abordarea lor”.

A Better Tomorrow, al saselea album al trupei, va fi lansat in premiera in Romania la Cluj-Napoca, pe scena UNTOLD Festival!

“Legende ale industriei muzicale mondiale urca pe scena UNTOLD Festival. Ne bucuram sa-i gazduim in aceasta vara la Cluj-Napoca pe cei mai doriti artisti ai momentului, selectati cu sprijinul publicului care ne-a transmis preferintele pe www.untoldfestival.com. Astfel, am conturat cel mai puternic line-up de artisti prezenti pana acum in Romania”, a spuns Bogdan Buta, Director General UNTOLD Festival.

Citeste despre:

1. Povestea nespusa a mult asteptatului UNTOLD FESTIVAL CLUJ 2015;

2. Bilete la UNTOLD FESTIVAL – 199 lei cu Cardul Stud Pass