VUNK – Turneu acustic „Inconjurul Lumii” – Iasi 2015

concert-trupa-vunk-iasi-martie-2015-stud-pass vunk VUNK - Turneu acustic "Inconjurul Lumii" - Iasi 2015 concert trupa vunk iasi martie 2015 stud pass

VUNK, trupa romaneasca cu cea mai mare ascensiune din ultmii ani, pleaca in cel mai ambtios proiect muzical al acestui an: un turneu acustic de 18 orase intitulat „Inconjurul lumii”.

Numele face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor trupei, dar si la credinta exprimata de catre acestia, ca „Romania este mai mult decat o tara, este o lume”.

Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei productii „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei VUNK, ce a avut loc intr-un cadru deosebit, pe terasa centrului comercial Promenada din Bucuresti, in luna mai a anului trecut.

Concertul de atunci a fost inregistrat si editat pe DVD si CD Audio, materiale ce vor fi lansate in cadrul acestui turneu. 

Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit si s-au reindragostit de ele.
„Pleaca”, „Scapa-ma de Ea”, „Asa si?!”, „Prajitura cu Jeleu”, „Numai la Doi”, „1000”, „Dau Alarma” si celelalte hituri VUNK vor suna cum, probabil, nu le-ati mai auzit si vor aduce un surplus de magie si emotie intregului eveniment.

Turneul „Inconjurul lumii” este o productie complexa, ca afara, cu ecrane de proiectie, lumini pre-programate si alte efecte speciale de scena. Alaturi de VUNK, pe scena Casei de Cultura a Studentilor vor urca cvartetul de corzi Muse Quartet, trompetsitul Dan Nicolau, percutionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitara se va afla Razvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.

Concertul VUNK dureaza aproximativ 100 de minute si va fi deschis de Alexandra Usurelu.

Vino sa auzi povestile din spatele cantecelor si sa vezi 100% live intr-o atmosfera intima una dintre cele mai creative, inspirate si spectaculaose trupe din Romania: V U N K. Pe 21 martie la Casa de Cultura a Studentilor.

Pentru a gusta un pic din acest spectacol, aici puteti vedea cateva melodii din concertul „Autoportete”: http://bit.ly/1AqTHsR

Turneul VUNK – „Inconjurul lumii” este prezentat de catre AVON.

Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale Casei de Cultura a Studentilor si in retelele magazinelor Vodafone, Orange, Germanos, DOMO, Uman, in oficiile Postei Romane si online pe http://iabilet.ro/.

– – – – – – – – – BILETE – – – – – – – – –

ON SALE:
VIP : 120 lei
Categoria 1: 70 lei
Elevi/studenti: 40 lei ( va rugam sa prezentati la intrarea in locatie carnetul de elev/student)