Vrei sa descoperi antreprenorul din tine? Startup Weekend Iasi

startup-weekend-iasi-martie-2015-stud-pass-articol-2 starup weekend iasi Vrei sa descoperi antreprenorul din tine? Startup Weekend Iasi startup weekend iasi martie 2015 stud pass articol 2

Vino la Startup Weekend Iasi, in perioada 27-29 martie la Sala Rossini – Congress Hall si descopera daca ideea ta se poate transforma intr-o afacere reala. Deci, daca ai o idee de afacere si vrei sa o pui in practica, Startup Weekend Iasi este locul unde trebuie sa vii! Indiferent daca stii sa scrii cod sau ai doar o idee pe care nu stii cum sa o implementezi, Startup Weekend Iasi este locul potrivit pentru tine.

La acest eveniment vei afla daca antreprenoriatul ti se potriveste, iti testezi practic ideea de afacere si primesti feedback de la antreprenori renumiti din Romania si din strainatate.

La Startup Weekend Iasi sunt asteptati toti cei care au idei de afaceri in domeniul online si vor sa le puna in practica: programatori, web-designeri, manageri de produs, antreprenori, oameni de marketing si vanzari.

In afara de accesul la mentori de calibru international si voucherele de reducere de la Google si Amazon pe care le vor primi toti participantii, castigatorii primelor 3 locuri vor avea parte de mai multe premii: zile gratuite de lucru in cadrul spatiului de co-working The Grape, licente gratuite Bitdefender si Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi semnificative oferite de ProteckMark la inregistrarea brandului.

Pe lista mentorilor straini si internationali care iti vor da feedback direct legat de ideea ta se afla:  Adrian Pica (founder oblicoHQ, communication managerla CESAwards), Andrea Genovese (CEO Social Academy, co-fondator la Roma Startup), Marius Alexa(CEO Arhipelago), Philipp Kandal (general manager Telenav Europa), Vlad Ioan Tausance(strategic planner la

People&People) Ana Maria Andronic (avocat specializat in tranzactii IT si proprietate intelectuala  la casa de avocatura Biris-Goran), Mayel de Borniol (co-founder Babelverse), Josef Dune(CEO Babelverse), Martin Davies(startup adviser), Jan Vanhoyweghen(media, finance, consulting), Florian Blaga(Appsbroker Consulting).

Startup Weekend Iasi va incepe vineri 27 martie la ora 18.30 la Sala Rossini – Congress Hall din incinta complexului Palas cu prezentarea ideilor de business ale participantilor. Apoi cei prezenti in sala vor vota cele mai bune idei, iar in jurul acestora se vor alcatui echipe. Sambata si duminica echipele alcatuite vor lucra la ideile de afaceri, timp in care vor beneficia si de sfaturile antreprenorilor cu experienta care au dezvoltat afaceri online de succes.

Pe tot parcursul weekend-ului mancarea delicioasa, cafeaua si apa sunt la discretie, asta pentru ca tu sa nu ai nici o grija si sa te concentrezi doar asupra afacerii tale.

Pentru mai multe informatii si inscrieri, acceseaza site-ul: iasi.up.co. La inscriere foloseste codul STUDPASS@SW pentru a beneficia de 10% reducere.

Startup Weekend este un eveniment care a avut loc prima data in 2007 in orasul american Boulder iar de atunci a fost organizat in peste 300 de orase importante din lume. In Romania Startup Weekend se desfasoara in toate orasele mari printre care Timisoara, Iasi, Brasov, Cluj, Tirgu Mures.

SI TU POTI CASTIGA O INVITATIE LA STARTUP WEEKEND IASI. DETALII AICI!