Voi le cunoasteti pe fetele Glitter?  

fetele-glitter-girls-2015-stud-pass glitter Voi le cunoasteti pe fetele Glitter? fetele glitter girls 2015 stud passQ: Pentru inceput te invit sa faci o scurta prezentare a proiectului Glitter Nights. Ce este Glitter Nights si cu ce se ocupa?
A: Proiectul Glitter Nights este un concept de Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass ce imbina glam-ul “proaspat” si underground-ul. Principalii DJ Glitter Nights sunt Van Illa si Rannè.

Q: Cine mai face parte din echipa Glitter Nights? Povesteste-ne un pic despre fetele Glitter.
A: Suntem mai multi decat se vede, echipa este formata dintr-un grup  activ de oameni frumosi si creativi.  Glitter Girls a inceput in mai 2014 in colaborare cu Quartz Lounge din Iasi. Glitter Girls reprezinta un concept de  dj si live act instrument.

Q: Hai sa ne intoarcem cateva minute in timp la momentul în care a luat nastere Glitter Nights. Cum ati inceput si care este povesteste voastra?
A: Glitter Nights a inceput din dragoste pentru muzica. Mergand la multe evenimente de muzica electronica am facut o pasiune pentru dj-ing si am zis ca se poate. Ne-am pregatit cateva luni iar pe data de 17 octombrie 2013 la Teatrul Fix  din Iasi a luat nastere primul eveniment Glitter urmand apoi o serie de evenimente in cluburile din tara.

Q: Care au fost principalele provocari pe care le-ati intampinat de-a lungul timpului?glitter-girls-quartz-lounge-iasi glitter Voi le cunoasteti pe fetele Glitter? glitter girls quartz lounge iasi
A: O provocare pentru noi a fost de a ne face cunoscuti publicului intr-un timp scurt si intr-un mod natural. Provocari intalnesti tot timpul, important este sa stii sa le gestionezi.

Q: Ce va face sa continuati? Care e motivatia voastra?
A: Placerea. Tot ce e facut din si cu suflet va fi intotdeauna o motivatie indeajuns de puternica pentru a continua. 

Q: Care sunt planurile de viitor? (Extindere si pe alte zone? Colaborari noi? Ce aduce nou anul 2015?)
A: Anul 2015 va fi un fresh air pentru Glitter.  Venim cu forte proaspete si multe surprize. Pentru ca e inceput de an, lucram  la implementarea unor idei si proiecte noi. (Va urma : )) )

Q: Stiu ca in 2014 ati organizat o serie de evenimente atat in Iasi cat si in afara orasului. Cum a reactionat publicul si care preferatul vostru?
A: La toate evenimentele ne simtim foarte bine, dar ii salutam cu drag pe cei de la Union Jack din Galati. A fost unul dintre cele mai reusite evenimente Glitter cu un public frumos si pus pe distractie .

logo-glitter-girls-iasi-2015 glitter Voi le cunoasteti pe fetele Glitter? logo glitter girls iasi 2015Q: Credeti ca ar fi avut un success si mai ridicat proiectul daca ar fi fost intr-o alta zona a tarii/alta tara.. Daca da, unde?
A: Ne place aici si sunt de parere ca succesul si-l face omul cu mana lui ca si norocul. Plecam cu mare drag in afara tarii dar sunt sigura ca nimic nu este intamplator ca am inceput din Iasi.

Q: Aveti foarte multi tineri din Iasi si nu numai care va urmaresc (printre care si colegii mei). Ce mesaj ai pentru ei?
A: Ma bucur foarte mult ca sunt alaturi de noi si ca ne sustin! Va multumim, va asteptam la cat mai multe evenimente Glitter si va pupam cu drag!

 Mai multe interviuri cu tineri de succes atat din Iasi cat si din Romania gasiti aici.