Aeroport-Iasi-Echipaj-Raliul-Iasului-2015 aeroportul iasi Viteza, o constanta la Aeroportul Iasi Aeroport Iasi Echipaj Raliul Iasului 2015

Aeroportul International Iasi sustine un echipaj ce concureaza la Raliul Iasului Cotnari 2015 din 10 – 12 septembrie, promovand astfel inca un eveniment de top ce pune orasul in valoare.

Viteza de dezvoltare a Aeroportului Iasi a devenit deja parte a identitatii organizatiei, fiind o constanta atat in ceea ce priveste procesul de modernizare propriu-zis cat si in ceea ce priveste cresterea numarului de pasageri. De aceea, colaborarea cu organizatorii Raliului Iasului, eveniment ce va avea loc in perioada 10 – 12 septembrie 2015, constituie un pas firesc.

Astazi, 11 august, incepand cu ora 10.00, a avut loc conferinta de presa de prezentare a echipajului sustinut de Aeroportul Iasi in aceasta competitie de prestigiu.

Echipajul este format din:

PILOT Dacian Nicolae Dicu ~ Debut in 2007 in Raliul Iasului cu Bogdan Marciuc, pilotand o  Dacia Nova. Licentiat din 2007, a participat la Raliul Tara Barsei 2008 cu Dacia Sport si la Raliul Botosani 2009 cu Dacia Logan. Participant la curse ca Organizator de Echipe in “Jack Daniels Rally Team” 2008-2009, cu peste 200 raliuri in intreaga cariera ca membru in staff si fotograf.
COPILOT Ioana Stan ~ Debutant, participa in premiera la etapa din Iasi. Este pasionata de competitii dintotdeauna, implicata fiind indeaproape in aceasta lume a curselor de raliuri doar de 3 ani, alaturi de fratele sau, participant si el in Raliul Iasului 2015.

Decizia de a sustine echipajul format din Dacian Dicu si Ioana Stan a fost simpla, amandoi componentii sai fiind ieseni ce piloteaza un autoturism romanesc. De asemenea, Aeroportul Iasi este o organizatie ce promoveaza egalitatea de sanse. Femeile pilot, indiferent ca sunt piloti de aeronave sau piloti de raliu, sunt un exemplu de urmat dar si de incurajat de catre restul societatii.

“In afara vizibilitatii pe care o castigam de ambele parti in aceasta colaborare cu Raliul Iasului, mai importanta este, cred, mandria locala si faptul ca putem promova lucruri bune, pozitive despre membrii comunitatii noastre. Sunt oameni care au o pasiune fiind si profesionisti in ceea ce fac. Este evident ca avem multe lucruri in comun” a declarat Domnul Marius BODEA, Presedinte al Consiliului de Administratie al Aeroportului Iasi

La conferinta de presa au fost prezenti si Claudiu Butucel – Director Organizatoric XS Motorsport Raliul Iasului, Dan Codreanu, Rally Manager, Andrei Postolache, Presedinte Iasirally dar si reprezentanti ai celorlalti parteneri ai Raliului Iasului.

“Fenomenul sportului cu motor a luat amploare in zona Moldovei si in zona Iasului, mai ales in ultima vreme. Noi credem ca avem o contributie directa la aceasta dezvoltare pentru ca acum doi ani am obtinut locul 3 (trei) iar anul trecut am obtinut locul 1 (intai) in ceeea ce priveste organizarea de raliuri in Romania. Echipajul format din Ioana si Dacian este echipajul cu numarul 7 (sapte) inscris la clubul nostru, XS Motorsport, organizatorul Raliului Iasului. Le uram succes, sigur vor obtine rezultate bune, acum ca au “aripi” de la Aeroportul Iasia declarat Domnul Claudiu Butucel, Director Organizatoric Raliul Iasului

Reamintim ca Aeroportul Iasi face toate demersurile si eforturile necesare pentru a imbunatati activitatea – in acelasi timp si imaginea – Aeroportului Iasi, ca poarta de intrare in capitala culturala a Romaniei, Iasul. Toate actiunile si proiectele aerogarii iesene sunt organizate in vederea indeplinirii obiectivelor sale strategice:

Obiectivul general – Dezvoltarea unei aerogari moderne, perfect functionala, adaptata si compatibila cu standardele impuse de operatorii aerieni si de evolutia tehnologiei la nivel global;

Obiectivele specifice

  • Intarirea capacitatii institutionale si imbunatatirea culturii organizationale la nivelul Aeroportului International Iasi prin promovarea culturii manageriale avansate, bazate pe cresterea valorii si performantelor resurselor umane.
  • Intensificarea activitatii Aeroportului International Iasi si a organizarii eficiente a tuturor resurselor existente, in vederea castigarii unei noi cote de piata, a cresterii cifrei de afaceri si a valorificarii potentialului de dezvoltare al zonei.

Promovarea imaginii si a prestigiului Aeroportului International Iasi, in vederea pastrarii clientilor actuali si a atragerii de noi clienti din piata concurentiala, prin incadrarea in dezvoltarea unitara a Iasului si a Regiunii Nord-Est.