Urca pe scena HANGARIADA FESTIVAL Iasi 2015

hangariada-festival-iasi-dj-contest-2015 hangariada Urca pe scena HANGARIADA FESTIVAL Iasi 2015 hangariada festival iasi dj contest 2015

Hangariada crede in tinerii talentati locali si ii indeamna sa isi continue cariera si sa urce pe scena alaturi de artisti precum: SubcarpatiArgatu sau Suie Paparude!

Asa ca, daca te numeri printre cei ce vor sa simta atmosfera de acolo de sus, de pe scena celui mai asteptat festival de arta si zbor, citeste in continuare ce ai de facut.

Pana in data de 29 Martie va trebui sa urci pe soundcloud un mix si sa respecti urmatoarele criterii:
– Durata mixului: 10-15 minute
– Adauga tracklist
– Foloseste hashtag: #hangariadadjcontest (trebuie precizat ca daca nu se foloseste hashtag, nu vom fi capabili sa vedem mixul)
– Scrie ceva despre tine.

Selectarea celor ce vor mixa la festival se va face folosind urmatoarele criterii: feedback din partea publicului (play, favorites, shares, comments), tehnica, selectia pieselor, originalitatea mixului.

Cei votati de public si apreciati de juriu vor trai experienta HANGARIADA din cel mai bun loc: chiar de pe scena, in fata publicului iesean si nu numai!

Dupa 2 saptamani de la incheierea concursului vor fi anuntati cei 9 castigatori care vor intretine atmosfera festivalului alaturi de mai marii artisti!

Afla si povestea Festivalului HANGARIADA de la Sabina Bolboceanu intr-un inteviu acordat special pentru Stud Pass.  Materialul il gasiti aici. Lectura placuta!