Tu unde vei fi in 10 ani?

In timpul facultatii, un lucru este sigur, studentii aspira in mod unanim la un viitor de succes, care sa imbine pasiunea pentru inginerie cu stabilitatea financiara, iar dintre acestia, cel mai repede se remarca cei care profita de fiecare oportunitate pentru a-si atinge acest tel.

Articol-Teasing-best-iasi-jobshop-stud-pass-2015 best iasi Tu unde vei fi in 10 ani? BEST Iasi Articol Teasing best iasi jobshop stud pass 2015

Insa, pentru cei care inca nu si-au concretizat planurile de viitor si sunt nesiguri pe ceea ce le rezerva viata dupa licenta, apare un punct critic, in care trebuie sa ia o decizie importanta cat mai repede, dupa ce zecile de sfaturi primite din stanga si din dreapta din partea parintilor, a prietenilor sau a profesorilor, incurca mai tare planurile si ideile deja in ceata.

Dar cat de simplu ar fi ca aceasta problema sa dispara in doar cateva zile?

Pana acum, job-ul ideal parea doar un vis maret, insa acum acest lucru devide realizabil in cadrul unui eveniment de cariera organizat de BEST Iasi in perioada 25-28 martie.

Daca ti-am starnit curiozitatea despre cum poti face primii pasi spre un viitor ingineresc stralucit  alaturi de marile companii de specialitate si despre cum te poti regasi in acest domeniu, acceseaza bestis.ro/cariere si afla ce vei face peste 10 ani!