„Batranul parc a prins iar viata,
Un vant firav ii joaca-n plete,
Miresme-adie sa te-mbete,
Pasteluri calde te rasfata.”

ASA??? NU, CATEGORIC NU ASA!!! :) The Mission te scoate in parc The Mission te scoate in parc wAAACwAAAAAAQABAEACAkQBADs

The Mission te scoate in parc, dar nu ca sa ne jucam, ci ca sa dansam!

Nu sa ne plimbam, ci sa „visam”.

Cand dansezi, vorbesti despre tine! Haideti insa sa dansam impreuna, ca sa putem vorbi despre „povestea din parc”.

Pe 19 iulie, ne vom lasa „condusi” in basm de catre SOLOMUN, H.O.S.H., Rosario Internullo, Adrian Eftimie si Mano.

Target-urile pe care boss-ul Diynamic nu le-a indeplinit in ultimii sapte ani sunt putine, atat in ceea ce priveste label-ul, cat si cariera personala.

Solomun este exemplul ideal al eroului underground care in sfarsit si-a primit pozitia pe care o merita in mainstream. Povestea lui Solomun & Diynamic a inceput modest in Hamburg, pe cand muncea din greu impreuna cu amicii sai, H.O.S.H. si Stimming la „ridicarea” label-ul, perioada in care deschideau si clubul EGO, acum renumit in intreaga lume. Ea a continuat cu doua rezidente simultane in Ibiza, Festivalul Diynamic de la Amsterdam si cel din din Brazilia, ba chiar si cu lansarea unui album caritabil, toate aceste actiuni aratand foarte clar munca depusa de Solomun pana in clipa de fata.

Faptul ca pune muzica in toate colturile lumii, este considerat de catre Solomun ca fiind un dar. Intr-un interviu recent spune ca enumerarea lor ar ocupa tot spatiul acordat acestuia, dar mentioneaza cateva: Germania, Olanda, Franta, Spania, Italia, UK, Romania si se arata fericit ca poate face asta alaturi de „baietii sai” – „With all my boys in the temple: what more can i ask for?!”
Solomun vede viata ca pe o provocare in sine, dar le accepta si pe cele „impuse” doar atunci cand considera ca le poate duce la bun sfarsit!

Cariera sa a fost construita intr-un mod destul de organic, asa ca artistul cunoaste „the DJ business from scratch”. Nu poate mentiona perioada in care a invatat cel mai mult, deoarece crede in teoria care spune ca atat cat traiesti, inveti. – „From almost every day in the past I took some precious lessons along with me”.

SOLOMUN
https://www.facebook.com/SolomunMusic
https://soundcloud.com/solomun

“Don´t panic, eat organic and listen to Diynamic”, sau mai simplu, H.O.S.H.

Inca din 2006, H.O.S.H este “parte” esentiala a ceea ce numim Diynamic wheel, din care fac parte Solomun si Stimming. Consecinta a acestui lucru este directia catre care el reuseste sa duca muzica, cumva catre “ape neexplorate”, cat si productiile si remixurile usor de recunoscut dupa amprenta personala pe care o pune asupra lor.

De asemenea, pe parcursul fiecarei veri, H.O.S.H organizeaza un sir de festivaluri in aer liber, Grünanlage din nordul Germaniei fiind pur si simplu cel mai tare eveniment in aer liber la care ai putea merge. Cu un line-up ce contine mereu nume mari, unul dintre artistii cei mai reprezentativi la acest festival a ajuns a fi chiar el.

DJ/producator/promoter. DOAR acestea sunt atributele care il definesc, pentru ca muzica este singura constanta care nu se schimba in viata sa. De restul, “he gets bored very fast”.

H.O.S.H.
https://www.facebook.com/hosh.me
https://soundcloud.com/hosh

Acestor artisti “dinamici” li se alatura DJ-i romani indragiti ai scenei clubbing locale, pentru care prezentarile sunt de prisos. Cu siguranta i-ati vazut la nenumaratele Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass pe care Bucurestiul (si nu numai) le gazduieste in mod frecvent.

ROSARIO INTERNULLO
https://www.facebook.com/djrosariointernullo
https://soundcloud.com/rosariointernullo

ADRIAN EFTIMIE
https://www.facebook.com/djadrianeftimie
https://soundcloud.com/adrianeftimie

MANO
https://www.facebook.com/manoandreipage
https://soundcloud.com/manoandrei

BILETE REGULAR AVANS: 45 RON
BILETE VIP AVANS: 80 RON
BILETE REGULAR LA INTRARE: 60 RON pana in ora <<01:00>>, 70 RON dupa <<01:00>>
BILETE VIP LA INTRARE: 100 RON

– Online National si International – prin comanda la www.bilete.ro (livrare la domiciliu prin curierat pe intreg teritoriul Romaniei si e-Ticket pe plan international)
– Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro” si in magazinele Germanos. Lista completa a celor peste 1000 de puncte de vanzare din reteaua Bilete.ro de pe intreg cuprinsul tarii poate fi accesata aici:http://www.bilete.ro/partners.asp.
– Alte puncte de vanzare: E3 by Entourage (Calea Floreasca Nr 111-113), Metrou Unirii 1, Music Box (Str. Matei Basarab Nr. 16), Calea Grivitei, Nr 143, parter, in incinta Hotel Ibis.

☏ Pentru BILETE VIP si REZERVARI sunati la: 
+40 733 627 846