Un grup de prieteni carismatici si pusi pe distractie autointitulati „Bastarzii” sau „The bastards” au impanzit Iasiul cu o serie de petreceri surpriza, din ce in ce mai bune. De fiecare data intr-o alta locatie dar cu aproximativ aceiasi oameni petrecareti au in palmares petreceri precum: Pool Party 2013, Rooftop Party, SHADOWS, Area 51, Anonymus.. 
Ei promoveaza un gen de petreceri intre prieteni unde toata lumea se cunoaste cu toata lumea.. iar daca nu se cunoaste cu siguranta o va face.

Sarbatorind 1 an de cand s-au „infiintat” bastarzii sarbatoresc pe 26 si 27 iunie.. cum altfel decat printr-o petrecere aniversara. Unde? Locatia va fi anuntata in ziua evenimentului cum ne-au obisnuit pana acum, accesul fiind permis doar pe baza de invitatie sau lista de invitati. Noi banuim ca va fi undeva la piscina.

Cei care au mai fost pana acum la o petrecere The Bastards stiu ca nu trebuie sa lipseasca, asadar, ei sunt trecuti pe lista si au accesul gratuit. Cei care nu au avut ocazia de a se distra alaturi de bastarzi pot intra doar prin recomandarea cuiva care a mai fost. Astfel, se doreste a se crea un cerc inchis de prieteni care sa se distreze impreuna.

More info: https://www.facebook.com/events/243262362529724/?fref=ts

Check this out: