Toamna aceasta este dedicata comertului electronic. TeCOMM debuteaza la Iasi cu o prima editie pe 6 noiembrie, iar intre 30-31 octombrie, la Cluj va avea loc cea de-a patra editie.

Conferintele reunesc peste 50 de speakeri care vor dezbate soluţii practice cu aplicabilitate imediată pentru orice tip de magazin online.Temele abordate la ambele editii au la bază strategii de Humanize Ecommerce, care ofera  soluţii personalizate menite să ajute la evitarea greşelilor comune la nivel de optimizare a siteurile cu vanzare.

Intre 30 si 31 octombrie, la Cluj, specialisti din UK si Germania, alaturi de mulţi alţii din tara vor stabili care sunt cele mai eficiente metode de branding & reputation, ce strategii de promovare trebuie abordate in functie de piata tinta, cum se fac Cardul Stud Pass | Reduceri Iasile de costuri, cum se eficientizeaza logistica şi vor dezvalui secretele plăţilor online.  

tecomm-2014-iasi tecomm La Cluj-Napoca si Iasi comertul electronic va vinde mai bine - TeCOMM 14 tecomm 2014 iasi

Sub cupola TeCOMM Cluj-Napoca stau Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass de profil care ofera workshopuri nisate in cadrul acestor 2 zile: MarkDay, Digital Travel Forum, HotSpot Fashion. Dintre subiectele abordate aici amintim: identificarea intenţiei vizitatorului, rolul design-ului în optimizarea conversiei şi elemente de persuasiune, Facebookul pentru industria modei, A/B Testing – prioritizarea testelor, determinarea eficienţei paginilor, marirea KPIului.

In data de 6 noiembrie 2014, la Grand Hotel Traian, comunitatea magazinelor online din Moldova se va aduna sa invete cum sa-si creasca vanzarile, sa identifice corect competitorii locali, si sa-i depaseasca prin modernizarea tehnicilor de SEO. Bitdefender, Cargus, Webdigital, Naspers,Marketizator, Fan Courier sunt doar cateva dintre companiile care isi trimit specialistii sa sustina workshopuri.

Au mai ramas 5 zile in care puteti beneficia de oferta early bird: Buy one, get one free!

Inscrierile se fac pe http://tecomm.ro/ si pe iasi.tecomm.ro unde se gaseste lista completa a speakerilor si agendele zilelor.  

TeCOMM is Powered by Cargus. Gold Partners: Fan Curier si Mediatic.

Organizator: Libero Events
Libero Events este o agentie organizatoare de evenimente B2B si B2C care are in portofoliu manifestari in domenii precum: turism, comert online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectura, software si marketing. Organizam targuri si conferinte: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay.

Contact: office@liberoevents.ro sau 0364 110 371.