Teatru FiX implineste 3 ani de activitate!

teatru-fix-iasi-sarbatoreste-3-ani-de-activitate teatru fix Teatru FiX implineste 3 ani de activitate! teatru fix iasi sarbatoreste 3 ani de activitateTeatru Fix implineste 3 ANI si vrea sa afle cum te-ai simtit alaturi de el! MISU, STANCA, CATA, NORA SI ANDI au zis sa fie FiX Teatru pe 7 mai 2012 ! si asa a fost. Ba poate mai mult. De atunci o echipa fonky s-a strans la FiX. Proiecte faine s-au nascut. Intalniri de neuitat au ramas FiXe.

Din 2012 ne-am nascut FiX la tine in comunitate. FiX ! Ca sa fim. FiX ! Ca sa devenim. Un punct FiX in prima autostrada teatrala care porneste de la Iasi catre Lume. FiX ! Pentru ca ne-am gandit fix toti in acelasi timp, la fix. FiX ! Pentru ca avem fixuri. Ai o poveste FiXa? Spune-o lumii! Noi te ascultam si te premiem !

Scrie-le sau exprima cum simti in legatura cu FiXu tau! Raspunde-ne la intrebarea CE INSEAMNA FIX PENTRU TINE si din 7 mai 2015 – timp de 3 zile – vei avea parte de surprize. Stii cum sa-i gasesti, nu? pe Facebook, pe mail, in aer, in apa, in molecule, pe Cuza Voda nr 10… sub parter.

INFO Teatru FIX

Str. Cuza Voda 10

E-mailteatrufix@yahoo.com

Webwww.teatrufix.ro

FBwww.facebook.com/TeatruFix

Sursa: IasiFun