La Teatru FIX Iasi se joaca piesa de teatru FRILENSAR

piesa-de-teatru-FRILENSAR frilensar La Teatru FIX Iasi se joaca piesa de teatru FRILENSAR piesa de teatru FRILENSARFrilensar reprezinta, in primul rand, un om cu o idee, iar mai apoi poate deveni orice cu ajutorul imaginatiei. Noi am inceput cu teatru, o arta care le cuprinde pe toate, pentru ca aici ne-am regasit, pentru ca aici am gasit o scena si o lumina pentru ceea ce vrem sa transmitem.

Despre piesa „ Frilensar” nu vom spune prea multe. Este un spectacol creat, jucat si simtit de aproximativ o mana de licentiati in artele spectacolului ( si nu numai) ce s-au intalnit intr-o buna zi din intamplare. In rest povestea este una simpla : un om a intalnit odata  un alt om doar ca, dupa ce au trait o vreme frumos, oamenii s-au indepartat. Primul om a intalnit curand un alt om, in timp ce al doilea om s-a ratacit printre oameni. A trecut o perioada, o lunga perioada, dar dupa ce primul om s-a eliberat de al treilea om, s-a reintalnit,  intamplator, cu cel de-al doilea om. Si ca totul sa capete si savoare a aparut si un al patrulea om care e „neom” .

Ati inteles ? Daca nu, nu-i nimic, suntem oameni. Noi va asteptam la piesa, duminica 29 martie, ora 19:00, la Teatru FIX, pentru a intelege un „pic” mai mult.

Distributia:
George Cocos
Daniel Chirila
Claudia Chiras

Regie si scenografie colectiva

Text de Enoch Darli

Rezervari – 0724.921.212

Suport artist – 15 ron

www.facebook.com/frilensar

Productie a platformei Frilensar, din cadrul Asociatiei ContemporanIS.