Targul de Cariere revine miercuri si joi la Palas Mall Iasi: 1.500 de joburi, disponibile in peste 50 de companii

foto-tdc targul de cariere Targul de Cariere revine miercuri si joi la Palas Mall Iasi: 1.500 de joburi, disponibile in peste 50 de companii foto TdC e1475573329424Peste 1.500 de locuri de munca, internshipuri si stagii sunt disponibile, timp de doua zile, la Targul de Cariere, eveniment care va avea loc miercuri si joi, in 5 si 6 octombrie, la Palas Mall. Posturile disponibile se adreseaza atat tinerilor care au experienta, cat si celor care isi cauta primul lor job. Participa peste 50 de companii din diverse domenii de activitate: inginerie, resurse umane, finante, consultanta, vanzari, relatii cu clientii, agronomie, retail, transport, consiliere si altele. Intrarea este libera. Detalii pe www.targuldecariere.ro.

Joburi, internshipuri, stagii si Atelierul Digital Google

Angajatorii care recruteaza la Targul de Cariere cauta, printre altele, economisti, reprezentanti vanzari, ingineri, consultanti in diverse domenii, inspectori, analisti financiari, specialisti transporturi, manageri decoratiuni, bucatari, patiseri, manageri de achizitii, operatori sondaje, manageri de raion. La Targul de Cariere sunt asteptati si tinerii care vor sa testeze piata muncii si cei care vor sa devina mai buni in domeniul lor. In acest sens, specialistii Google vin la eveniment cu Atelierul Digital Google, la vor participa peste 200 de persoane care vor sa invete mai multe despre digital marketing.

„Ne bucuram ca avem oportunitati atat de diverse la Targul de Cariere de la Iasi, atat pentru persoanele care au experienta si care cauta un job mai bun, cat si pentru tinerii care sunt la inceputul carierei si vor sa ia startul cu dreptul. Pe langa joburile si internshipurile disponibile in aproape toate domeniile de activitate, ii asteptam pe participanti la Atelierul Google, la sesiuni de consilere in cariera si, in plus, ii incurajam sa se inscrie in concursul TdC, la care pot castiga o bicicleta Pegas”, spune Corina Brandusan, PR Managerul Targului de Cariere.

TdC Iasi, pregatit de start

Targul de Cariere va lua startul la Iasi miercuri, 5 octombrie, iar timp de doua zile vor avea loc mini-interviuri. Spre exemplu, Accenture cauta angajati pe pozitii din domeniul financiar, resurse umane, IT, relatii cu clientii (engleza, franceza si germana), Atexis, are peste 40 de posturi libere in inginerie, consultanta si automotive, in timp ce BMT Group cauta personal in inginerie mecanica, economie si IT. Lidl recruteaza pentru magazine, depozite si sediul central, iar Grupul Bosch cauta colegi pentru cei peste 2.000 de angajati din cele patru locatii din tara.

Lear Corporation, companie producatoare de subansamble metalice pentru masini si avioane, cauta personal in domeniul tehnic, SCC Services recruteaza asistenti relatii clienti, cunoscatori de franceza, responsabili de proces, dar are libere si pozitii in IT. Webhelp cauta manageri si consilieri pentru relatia cu clientii, iar Xerox e in cautare de asistenti resurse umane, coordonatori, manageri si consultanti clienti care cunosc engleza, italiana, spaniola sau franceza.

Alte companii si organizatii care recruteaza: Amazon, Bellaria Hotel, DB Schenker, Delphi, Fire Credit, Schaeffler Romania, Star Transmission, VEO Worldwide Services. Mai participa si alte companii si organizatii precum 1TedJob, AIESEC, ARCADIS, Arhipelago, Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni, Auchan, Best Iasi, Capgemini, Conex Distribution, Decathlon, Dr. Vesmas&Partner, Electroalfa, EnerEd IT Academy, EOS KSI Romania, GfK Romania, Gi Group, Iulius Management Center, KFC, KUKA, Lex Navigator, Lugera, McDonald’s, Ministerul Apararii Nationale, OC Prod,  Optima Solutions Services, ProCredit Bank, Romanel International Group, Grupul Open Mind, Teaching, TIMACO Recruting, Asociatia Tineretul ONU din Romania, Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi, Yves Rocher, ZF TRW.

Ce surprize ti se mai pregatesc la TdC

Cei care vin la Targul de Cariere si dau like paginii de Facebook Targul de Cariere sunt intampinati cu ceai sau cafea. In plus, ei pot intra in tombola care le poate aduce o bicicleta Pegas. Pentru a intra in concurs, participantii trebuie sa vina la Targul de Cariere, sa-si faca o poza cu bicicleta Pegas de la targ si sa posteze fotografia pe profilul lor de Facebook folosing hashtagul #TdC&bike. Castigatorul va fi stabilit prin tragere la sorti. Dupa Targul de Cariere, la Iasi urmeaza Targul de Cariere in IT, in 12-13 octombrie, la Palas Mall.

O saptamana dedicata HR-ilor

Targul de Cariere va fi urmat de Targul de Cariere in IT si de HR Summit. Va fi o saptamana in care super-eroii companiilor nationale si internationale de renume aduc noutatile din domeniu prin intermediul prezentarilor, studiilor de caz si al workshopurilor. In acelasi timp, specialistii HR au ocazia sa interactioneze cu tineri interesati de cariera la Targul de Cariere Iasi (5-6 octombrie) si Targul de Cariere in IT (12-13 octombrie), sa realizeze interviuri pe loc si sa ofere oportunitati de promovare si de sustinere a unor seminarii si workshopuri pentru candidatii TdC.

Targul de Cariere va avea in aceasta toamna 9 editii in 7 orase: Chisinau, Iasi, Brasov, Cluj, Sibiu, Targu-Mures si Oradea. In total participa peste 250 de companii si sunt asteptati 25.000 de candidati.