Swimathon 2015 reuneste 24 de cauze locale. Si tu te poti implica!

swimathon-iasi-2015-fundatia-comunitara-iasi-stud-pass Swimathon 2015 reuneste 24 de cauze locale. Si tu te poti implica! Swimathon 2015 reuneste 24 de cauze locale. Si tu te poti implica! swimathon iasi 2015 fundatia comunitara iasi stud pass

Fundatia Comunitara Iasi da startul etapei de inscriere a sustinatorilor pentru unul dintre cele mai indragite Evenimente Bucuresti | Comunitatea Stud Pass de strangere de fonduri ale anului: Swimathon Iasi.

Organizat pe platforma unui concurs de inot, Swimathon Iasi le ofera tuturor iesenilor oportunitatea de a se implica in comunitatea din care fac parte sustinand, intr-un mod simplu si inedit, unul sau mai multe dintre proiectele inscrise, pentru care se va inota in acest an in data de 4 iulie, la Strandul Municipal. 

Anul acesta, se inoata pentru 24 cauze 

Swimathon 2015 reuneste 24 de cauze locale, care urmaresc sa sporeasca calitatea vietii urbane, investind in arta, educatie si pasiuni sau contribuind la egalitatea de sanse a grupurilor vulnerabile. Mai multe detalii despre proiectele inscrise anul acesta se gasesc pe site-ul Swimathon Iasi: swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro.

Pana acum, 6 ambasadori si 36 de echipe de inotatori s-au inscris pentru a spijini proiectele. Inscrierea echipelor de inotatori va continua pana la epuizarea celor 50 de culoare de inot. 

Galerii-Swimathon-Iasi Swimathon 2015 reuneste 24 de cauze locale. Si tu te poti implica! Swimathon 2015 reuneste 24 de cauze locale. Si tu te poti implica! Galerii Swimathon Iasi

Ce trebuie sa faci ca sa fii sustinator? 

A fi sustinator inseamna sa sprijini financiar una sau mai multe dintre echipele care vor inota pe 4 iulie la Strand. Poti alege sa oferi o suma de bani pentru fiecare lungime de bazin parcursa de echipa sau o suma fixa, indiferent de numarul de lungimi de bazin parcurse. Plata poate fi facuta online, in timpul evenimentului, prin banca (in contul RO14RNCB0178127673670001, deschis la BCR Sucursala Al. I. Cuza, Iasi – mentionand echipa sau proiectul sustinut) sau in numerar (la sediul Fundatiei Comunitare Iasi).

Farmecul si energia acestui eveniment pleaca de la puterea comunitatii de a se mobiliza si de a misca lucrurile in Iasi. Acesta este motivul pentru care suma minima pe care un sustinator o poate oferi este de 10 lei, dar si motivul pentru care incurajam un numar cat mai mare de oameni sa se implice, oferind o suma confortabila pentru ei. 

Pentru a deveni sustinator, trebuie sa intri pe site-ul oficial si sa completezi formularul de inscriere (angajamentul de plata), pana in ziua evenimentului. 

Swimathon este cel mai mare eveniment local de crowd-funding pentru proiecte comunitare. Anul trecut, la cea de-a treia editie, 16 proiecte locale au mobilizat in jurul lor 1482 de donatori unici. 178 de inotatori au parcurs, in total, 74. 95 de kilometri de valuri si s-au adunat 120.392, 26 lei. Evenimentul se deruleaza la nivel international, dupa prima editie desfasurata in Londra, in 1986. 

Eveniment organizat de: Fundatia Comunitara Iasi 

Eveniment sprijinit de: Primaria Municipiului Iasi, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, Fundatia Sportului Iesean 

Sustinut de: Magic FM 

Partener tehnic: Visum 

Partener logistic: Tricorp 

Parteneri media: Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Wink Public Multimedia, Iasi Business Class, Stud Pass, AltIasi.ro, 360uaic.ro, Zile si Nopti, Happy Media.