Sute de joburi in IT, competitii contra-cronometru si un premiu de 500 de euro, la Targul de Cariere in IT de la Iasi

tdc-iasi-10-10-palas-mall targul de cariere Sute de joburi in IT la Targul de Cariere in IT de la Iasi TdC Iasi 10Cei mai priceputi si pasionati IT-isti din Iasi isi dau intalnire miercuri si joi la la Targul de Cariere in IT (12-13 octombrie).

Peste 500 de locuri de munca, la care se adauga internshipuri, colaborari si stagii de practica sunt disponibile in cadrul evenimentului. Participa aproximativ 30 de companii si organizatii din domeniul IT. Targul va avea loc la Palas Mall miercuri 12 octombrie intre orele 10:00-19:00, iar joi 13 octombrie  intre orele 10:00-16:00.

„Ii asteptam la Targul de Cariere in IT atat pe cei care au experienta in domeniul tehnologiei informatiei, cat si pe cei care isi doresc sa inceapa acum o cariera in acest domeniu foarte ofertant. Companiile care participa la targ cauta atat personal pe diverse limbaje de programare pentru sediile din Iasi, cat si pentru alte orase. In plus, vrem sa-I gasim pe cei mai talentati IT-isti din Iasi, iar noi punem la bataie un premiu de 500 de euro, o bicicleta Pegas si alte premii”, spune Corina Brandusan, PR Managerul Targului de Cariere.

Programezi in C++? Hai la TdC si poti castiga 500 euro

In cadrul Targului de Cariere (TdC) in IT, Siemens Industry Software organizeaza o competitie contra-cronometru de programare in C++. Cei mai buni programatori au sansa de a fi angajati in cadrul Siemens si pot castiga 500 de euro si alte premii. Cei interesati sunt asteptati la TdC, miercuri si joi, pe tot parcursul targului, sa intre in competitie.

Ce companii vei intalni la TdC in IT Iasi

Angajatori importanti din domeniul IT fac recrutari in cadrul targului. Astfel, CGM Software, parte a CGM SE, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de softuri medicale din intreaga lume recruteaza pasionati si echipe pasionate de dezvoltarea produselor software. Cateva joburi disponibile la CGM Software: QA Engineer (Apps), QA Engineer (Frontend), Android Developer, Mobile App Developer, Java Developer, JavaScript Developer.

Continental, lider tehnologic in domeniul auto, are acum 50 pozitii deschise pentru pasionatii de tehnica si automotive din intreaga tara, inclusiv din orasele unde nu au sedii. Continental

recruteaza Software Developeri atat cu experienta, cat si fara, System Test Engineer, Function Developer, Procurement Specialist with French, Junior Buyer with German, Financial Analyst, System Engineer, Hardware Engineer.  

„Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajati si isi va mari echipa in 2016 cu peste 1.000 noi membri in Romania. Continental este lider tehnologic in domeniul automotive. Acestea sunt motivele pentru care ne promovam pozitiile deschise pasionatilor de tehnica si automotive din intreaga tara, inclusiv in orasele unde nu avem sedii”, declara Anica Stoica, Director Resurse Umane Continental Automotive Romania.

Alte companii care angajeaza miercuri si joi la TdC in IT Iasi: Maxcode, SCC Services, Unicredit Business Integrated Solutions, Adecco, Assystem, Cegeka, Cenit, Comodo, Concord Service Center, Elektrobit, EnerEd IT Academy, Experis, Expert Network, Initinvest Consulting, ITst, Lex Navigator, Lugera, Mios, Nera Computers, OSF Global Services, Siemens Industry Software, Synertrade, Telenav, XivicInc.

La Targul de Cariere participantii sunt asteptati cu ceai si cafea, iar in plus pot castiga o bicicleta Pegas. Detalii gasesti aici: http://www.targuldecariere.ro/iasi-it/

Ne vedem in 12 si 13 octombrie la TdC Iasi in IT, Palas Mall!