summer-well-1 summer well festival Summer Well Festival 9 - 10 august summer well 1Orange schimba felul in care participi la un festival!

Chiar daca nu faci parte dintr-una dintre formatiile care canta la festival, poti totusi sa te bucuri de acelasi tratament ca si artistii care vor urca pe scena. Participa la programul I’m with the BAND® si, pentru 2 zile, tu si un prieten / prietena va puteti bucura de toate avantajele pe care le au muzicienii la un festival.

Veti fi cazati pentru 2 nopti la hotelul unde stau si formatiile, veti avea o masina care sa va duca si sa va aduca de la festival si mai mult decat atat, veti avea propria voastra zona in backstage. Veti trai experienta unui festival in felul in care o fac headlinerii.

Trebuie sa indeplinesti trei conditii pentru a avea sansa de a castiga premiul I’m with the BAND®: trebuie sa ai peste 16 ani impliniti pana la data participarii, trebuie sa fii client Orange si trebuie sa ai un abonament la festival cumparat inainte de data participarii la programul promotional.

Detalii despre concurs aici! 

Line-up Summer Well Festival 2014

9 august

BASTILLE – Albumul Bad Blood a dat nastere unor hit-uri internationale, clasate pe locul 1 in topurile din intreaga lume si le-a adus anul acesta premiul Brit Awards la categoria British Breakthrough Act. Succesul trupei este dovedit si de faptul ca sunt cea mai ascultata trupa in retelele de streaming din Marea Britanie.

JOHN NEWMAN – John are 24 de ani si o cariera spectaculoasa. Primul lui album, Tribute, a ocupat deja primul loc in topul oficial din Marea Britanie. Mai mult, piesa Love me again a devenit hit in UK si a urcat in Top 10 in tari precum Australia, Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Irlanda si Norvegia.

THE 1975 – The 1975 se bucura de un succes impresionant in ultimul an: Chocolate a fost votata cea mai buna melodie difuzata la Radio 1 in ultimii 5 ani, iar albumul lor a ocupat primul loc in Official Charts Company. Concertele lor sunt sold-out si noi ne bucuram ca vin la Summer Well pe 9 august.

CHLÖE HOWL – Adorata de fanii muzicii indie dar si de lumea modei, Chlöe Howl este cu siguranta una dintre cele mai promitatoare figuri din muzica britanica. La doar 19 ani a fost deja nominalizata la BBC Sound of 2014 si la BRIT Awards, categoria Critics’ Choice. Primul ei album va fi lansat in septembrie 2014.

PRIDES – Chiar daca trupa Prides a fost formata in 2013, „melodiile lor au tot ce le trebuie pentru a rasuna pe arene”, conform The Guardian. Cei trei membri ai trupei: Stewart Brock (voce, clape), Callum Wiseman (chitara, clape, voce) si Lewis Gardiner (tobe, productie) au lansat deja un EP si, recent, videoclipul piesei Messiah.

10 august

PLACEBO – Au vandut milioane de albume in ultimii 20 de ani, perioada in care ne-au invatat ce inseamna rock-ul adevarat, intens, seducator. Brian Molko, Stefan Olsdal si Steve Forrest revin in Romania pentru a ne incanta cu un mix de piese de pe cel mai recent album, Loud Like Love si hit-uri clasice ale trupei.

THE NATIONAL – The National se opresc in august la Summer Well pentru primul lor concert in Romania. Cel mai recent album, Trouble Will Find Me, a fost lansat in mai 2013 si a fost nominalizat la Premiile Grammy, categoria Best Alternative Album. Mai mult, acesta a intrat direct pe locul 3 in topurile din Statele Unite, Canada si Marea Britanie si a reusit sa vanda 74.722 de copii intr-o singura saptamana in SUA.

MILES KANE – Cariera lui muzicala a inceput la varsta de 18 ani, cand a inceput sa cante in formatia The Little Flames. A continuat apoi cu The Rascals si ulterior cu The Last Shadow Puppets, alaturi de Alex Turner, solistul trupei Arctic Monkeys. A fost nominalizat de doua ori in cadrul NME Awards la categtoria Best Solo Artist (2012 si 2013), iar in 2009 la categoria Sexiest Male. Ultimul sau album, Don’t Forget Who You Are, a aparut in 2013.

TOM ODELL – Albumul de debut al artistului, Long Way Home, a urcat pe primul loc in UK Official Charts Co., iar el a castigat deja in cadrul BRIT Awards, la categoria Critics’ Choice, la care au mai fost premiati in trecut artisti precum Adele si Florence and the Machine. Vine la Summer Well pe 10 august.

REPTILE YOUTH – Originari din Danemarca, Reptile Youth suna ca „o trupa cu productie mare in spate” – spun cei de la The Guardian. Sunt renumiti pentru concertele lor explozive si pentru atitudinea punk, prin intermediul carora i-au cucerit si pe britanici. La Summer Well canta pe 10 august.