Un strop de folk in compania lui Emeric Imre @Corner Bar Iasi

corner-bar-emeric-imre-ianuarie-2015 corner bar Un strop de folk in compania lui Emeric Imre @Corner Bar Iasi corner bar emeric imre ianuarie 2015

O seara unica in compania inegalabilului Emeric Imre va asteapta in Corner Bar pe 22 Ianuarie 2015 incepand cu ora 21:00.

Cateva cuvinte despre Emeric Imre:

Emeric Imre s-a nascut la inceputul anului 1965, dintr-o femeie apriga si sanatoasa, care era jumatate romanca, jumatate poloneza si dintr-un barbat jumatate maghiar, jumatate evreu, in zona care astazi este cartierul clujean Dimbu Rotund. A fost indreptat spre muzica inca de mic, incepind sa studieze vioara din clasa I, la indemnul tatalui sau. Familia mai avea doua fete, Imre fiind mezinul si rasfatatul tuturor, mare iubitor de fotbal, practicand fotbalul timp de noua ani. De altfel, acum marturiseste ca parasirea carierei sportive este unul din regretele care il apasa uneori.”

Muzica lui este calda, plina de semnificatii, adresata parca fiecaruia dintre noi!

„Nebun de alb”, melodie care l-a consacrat definitiv in randul celor mai ascultati cantareti de folk, este cunoscuta de un roman din cinci.
Un eveniment ce nu trebuie ratat, iar ca surprizele sa se tina lant pe baza Cardului de Cardul Stud Pass | Reduceri Iasi Stud Pass la Corner Bar te bucuri de reduceri. Oferta completa o gasesti aici. 

Pret bilet: 15 lei
RSVP: 0758431067