Steaua fara nume e o savuroasa comedie romantica @Ateneul Tatarasi Iasi

9-mai-2015-steaua-fara-nume-ateneul-tatarasi ateneul tatarasi Steaua fara nume e o savuroasa comedie romantica @Ateneul Tatarasi Iasi 9 mai 2015 steaua fara nume ateneul tatarasiAteneul Tatarasi invita publicul sambata, 9 mai 2015, de la ora 19.00, la PREMIERA spectacolului de teatru „Steaua fara nume”, de Mihail Sebastian, regia si versiunea scenica Andrei CIOBANU.

Distributie:

Bogdan MATEI – Marin Miroiu

Cezara FANTU – Mona

Cristian GHEORGHIU – Radu Udrea

Ana HEGYI – Domnisoara Cucu

Genovel ALEXA – Grig

Ionut GINJU – Seful de gara

Dragos STAN – Ichim

Alexandra GITLAN – Eleva

Scenografie: Catalin TARZIU

Compozitie muzicala: Dan SPINU

Light design: Lucian TURCANU

Spectacolul este produs cu sprijinul Business Division Group partener Orange si Top Ice.

Cuvantul regizorului:

Steaua fara nume e o savuroasa comedie romantica plina de emotie, sensibilitate, lirism, empatie si nu in ultimul rand, umor. Actiunea se desfasoara in perioada dintre cele doua Razboaie Mondiale, un timp plin de bonomia si parfumul specifice epocii. O gara dintr-un targ cenusiu de provincie- acesta este locul, aparent banal,  in care se intalnesc cele doua personaje: timidul si visatorul profesor Miroiu si Mona, o fata frumoasa captiva a confortului lejer obtinut. Dar ce se va intampla in noaptea speciala care va urma va schimba pentru totdeauna destinul celor doi. Barbatul, care isi imagina o lume de o frumusete infinita, isi vede materializat visul, iar femeia fara nicio adevarata pasiune, prinsa intr-o lume a bogatiei materiale, se descopera, in sfarsit, pe sine. Se va indragosti Mona? S-ar putea. Se va (re)descoperi Mona? Cu sigurata. Dar dimineata va disipa magia noptii si va aduce un personaj-cheie. Aparitia lui Grig va obliga personajul central al piesei sa penduleze intre tentatia visului si cea a luxului. Ce decizie va lua Mona ?!

 Steaua fara nume, un spectacol in care comedia se impleteste cu drama, v-il recomand cu caldura tuturor celor care vreti sa visati si sa evadati din cotidian! Andrei CIOBANU.

Bilet: 15 lei

Bilet elevi, studenti, pensionari, someri: 10 lei