Spectacol Caritabil de muzica clasica @Clubul Interact Iasi

Esti un adult care mai pastreaza vie amintirea vremurilor in care muzica clasica era apreciata si prezenta perpetuu in viata oamenilor, sau poate un tanar saturat de melodiile comerciale de pe toate posturile de radio? Acum ai ocazia sa retraiesti emotia autentica prin calitatea liniei simfonice de care abunda operele celor mai mari compozitori (F.F.Chopin, L.V.Beethoven, J.S.Bach, Franz Liszt etc) si sa suprimi pentru cateva momente stresul ce a devenit parte din activitatea zilnica.

Clubul Interact Iasi iti ofera sambata, 29 noiembrie, intre orele 19 -20:30 la Bilblioteca Centrala Universitara Iasi, posibilitatea de a te bucura de cateva clipe de relaxare prin prisma unui concert caritabil, la care vor participa 11 tineri, elevi ai liceelor ”Emil Racovita”, ”Costache Negruzzi” si “Octav Bancila”. Evenimentul are ca scop promovarea curentului clasic genuin, dar si intr-ajutorarea tinerilor lipsiti de posibilitati materiale si dornici de a trai o viata decenta, mai precis cei 7 copii ai familiei Agapi. 

De asemenea, un alt caz pe care il sustinem este cel al lui Razvan, in varsta de 17 ani, care trebuie sa treaca printr-o operatie dificila pe creier. Diagnosticul medicilor – chist arahnoidian dimensiuni 19/14/16 mm cu afectare a centrilor de memorie si cu risc de compresie pe centrii respiratori. Operatia poate fi efectuata doar cu neuronavigatie laparoscopica si costa 30.000 euro. Obiectivul nostru poate fi realizat prin intermediul fondurilor stranse datorita concertului.

clubul interact iasi concert de muzica clasica Clubul Interact Iasi Spectacol Caritabil de muzica clasica @Clubul Interact Iasi clubul interact iasi concert de muzica clasica

Va asteptam in numar cat mai mare sa patrundem impreuna intr-o stare de reverie si sa ne delectam auzul cu muzica de calitate!

Multumim Bibliotecii Centrale Universitare pentru sala in care va avea loc concertul, tuturor persoanelor care participa la spectacol ca interpreti, cat si celor care s-au ocupat de aspecte necesare promovarii, cum ar fi Grafo Dragos.

Puteti intra pe linkul urmator si sa va inscrieti pentru un loc:
https://docs.google.com/forms/d/18bMtQRRljxsEiA-RYqek053jd8J20pYOaLqwner4_CI/viewform?c=0&w=1]]

INTRARE: 10 lei (gratis pentru copii sub 7 ani)
Biletele se pot lua cu cateva zile inainte sau la inceputul concertului (la intrare).

Pentru mai detalii puteti suna la :
Razvan Zanfirescu -0747126428
Ana Damaschin- 0744163322