SHAKER POWER 3 concurs de barmani in Oxford Pub Iasi

Shaker-Power-Iasi-2015-Oxford-Pub-Iasi shaker power SHAKER POWER 3 concurs de barmani in Oxford Pub Iasi Shaker Power Iasi 2015 Oxford Pub IasiNational Bartenders Academy organizeaza cea de-a treia editie a concursului de barmani Shaker Power miercuri, 20 mai 2015, incepand cu orele 19:00, in Oxford (Str. Sfantul Lazar 64-66, Iasi). 

Shaker Power este un concurs dedicat cu precadere flair bartending-ului, in care competitorii demonstreaza tehnici de flair deosebite de cele folosite in mod obisnuit in bar. Alaturi de runda de working and exhibition flair, barmanii au sansa de a concura in probe clasice ca: speed service, free pouring, speed pouring, speed opening, probe menite sa testeze abilitatile barmanilor de a turna, desface sticle sau a prepara si servi bauturi contra cronometru. 

Shaker Power e un eveniment menit sa transforme barmanii obisnuiti in artisti in stare de un ”one man show”: mereu in cautarea noului, a miscarii perfecte, mereu in cautarea autocontrolului sub tensiune. 

Intrarea la eveniment este libera.

National Bartenders Academy este un grup alcatuit din oameni de afaceri, traineri si barmani care lucreaza impreuna cu scopul de a oferi colaboratorilor raspunsurile provocarilor pe care acestia le intalnesc. Atentia NBA este orientata in primul rand catre barmani, oferind acestora posibiltiatea de a se perfectiona profesional, personal sau spiritual, convinsi fiind ca un serviciu ireprosabil isi are radacinile in puterea de a recunoaste ca mereu avem de invatat.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa accesati pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/NationalBartendersAcademy

Teaser-ul evenimentului poate fi vizionat aici: https://youtu.be/_kdXDUu00bU

Organizatorii evenimentului: National Bartenders Academy, Luno 

Parteneri: Oxford – things happen.

Sponsori: Havana Club, True Energy, Peroni, Wintop Ice