Seara de scurtmetraje @Asociatia Studentilor Jurnalisti si Somer

seara-de-scurtmetraje-teatru-fix-iasi-2015 seara de scurtmetraje Seara de scurtmetraje @Asociatia Studentilor Jurnalisti si Somer seara de scurtmetraje teatru fix iasi 2015

Asociatia Studentilor Jurnalisti, in colaborare cu Somer, va invita la cea de-a treia editie a Serilor de Scurtmetraje. Pana acum, cei prezenti la aceste seri au putut vizona scurtmetraje celebre, dar si noi, amuzante, dar si dramatice, au participat la concursuri, au castigat premii si au legat prietenii cu membrii Asociatiei Studentilor Jurnalisti si Somer.

Dupa cum v-am obisnuit, serile de scurtmetraje au scopul de a promova festivalul Serile Filmului Romanesc TIMPUL. La cea de-a  sasea editie a festivalului cinefilii vor putea viziona o serie de filme ce au cules premii importante atat in tara, cat si in strainatate. Pe langa aceasta, festivalul din acest an sustine si aduce publicului noile filme din cinematografia romaneasca, filme cu o abordare diferita, dar incarcate de mesaje puternice. Avem in program regizori si actori tineri, cu filme care au facut sa se auda de Romania in strainatate. De asemenea, critica de film va fi reprezentata de Irina Margareta Nistor, iar onoarea editiei ii apartine, in special, actorului George Mihaita. Facem o reconstituire a celor mai bune momente cinematografice din cariera actorului, dar si o revedere cu cei mai buni dintre cei buni de pe platourile de filmare romanesti.

Pentru mai multe detalii despre festival, accesati: http://serilefilmului.ro/

Ca o noutate, Seara de Scurtmetraje 3.0 mai aduce un eveniment: lansarea website-ului Somer .blending art. In seara de 17 aprilie veti afla detalii referitoare la site, la inregistrare si ideea din spatele conceptului .blending art. Somer .blending art, un proiect inceput in anul 2013 cu scopul de a aduce unitate prin diversitate, pune bazele unui tapsan virtual, non-formal, adresat pasionatilor de arta. Echipa din spatele proiectului doreste sa creeze un mediu in care productiile artistice sa formeze un intreg. Site-ul web este destinat pasionatilor de arta care vor sa isi panoteze lucrarile intr-un format profesional, dedicat artei. In acest fel va fi creata o baza de date diversa, care va putea fi accesata nu doar de producatorii de arta, ci si de cei in cautarea acestora, in interesul unei colaborari viitoare.

Nu mai stati pe ganduri!

Intrarea este libera, distractia garantata si scurtmetrajele de cea mai buna calitate!

Va asteptam cu drag in Teatru FIX, de la ora 19:00 fix, in seara de 17 aprilie!