Scrisori pentru Mos Craciun @ Cafeneaua Acaju

scrisoare catre mos craciun Cafeneaua Acaju Iasi mos craciun Scrisori pentru Mos Craciun @ Cafeneaua Acaju  scrisoare catre mos craciun Cafeneaua Acaju Iasi

Cum ar fi oare daca n-am inceta, odata cu inaintarea in varsta, sa mai credem in Mos Craciun, in renii lui zburatori si spiridusii iscusiti. Daca ne-am culca si acum in ajun de Craciun cu un ochi deschis pentru a-l surprinde in plin fapt, dar esuand de fiecare data.

Daca am continua sa ii trimitem scrisori cu tot ce ne dorim si credem ca meritam sa gasim sub brad. Suntem siguri ca, maturi fiind (sau cel putin in prag de maturitate) cerintele ar fi altele, iar formularea una mult mai elocventa.

Va punem la incercare imaginatia si talentul de a scrie si asteptam compunerile voastre cat mai interesante fie pe adresa cafeneaua.acaju@yahoo.com fie scrise de mana si puse in cutia de pe holul nostru etichetata “Scrisori pentru Mos Craciun” (nu uitati sa ne lasati si un nume si un numar de telefon/adresa de mail in cazul scrisorilor lasate in cafenea, pentru a va putea contacta)

Cea mai frumoasa compunere primeste un cadou de la noi. Nu cel cerut in scrisoare, dar ceva bun fara doar si poate.

Deadline: 22 Decembrie, Premierea: 24 Decembrie