Salveaza-ti bugetul cu promotiile de vara la Iulius Mall Iasi

Salveaza-ti-bugetul-cu-promotiile-de-vara-la-Iulius-Mall-Iasi iulius mall iasi Salveaza-ti bugetul cu promotiile de vara la Iulius Mall Iasi Salveaza ti bugetul cu promotiile de vara la Iulius Mall Iasi„Vara trece, amintirile raman!”. Acesta este laitmotivul campaniei estivale de la IULIUS MALL IASI, locul unde clientii sunt invitati sa completeze sesiunile de cumparaturi cu premii tentante. Un sejur all inclusive in Creta, 10 excursii in doi la munte, 6 camere foto – video GoPro Hero 4 si alte 1.700 de cadouri sunt surprizele pregatite de IULIUS MALL IASI, in aceasta vara.

Vacanta mare a sosit, iar concediul se apropie cu pasi repezi. Tocmai de aceea, IULIUS MALL vine in intampinarea clientilor doritori de soare si mare cu peste 1.700 de premii in ton cu vremea frumoasa de afara. In perioada 26 iunie – 12 iulie 2015, toti cei care fac cumparaturi in valoare de minimum 100 de lei sunt inscrisi automat la tombola verii, iar periplul prin magazinele preferate poate continua intr-o destinatie mult visata de relaxare.

Astfel, zilnic, in perioada 29 iunie – 10 iulie, IULIUS MALL va desemna, prin tragere la sorti, castigatorul unui sejur in doi la munte, la o pensiune de patru stele din Gura Humorului. Si pentru ca amintirile din vacanta sunt de nepretuit, iar experientele traite trebuie surprinse in imagini, in fiecare sambata si duminica, un client harnic va primi in dar o camera GoPro Hero 4. Surprizele in destinatii de vis nu se termina aici. Cei care au facut cumparaturi la mall si s-au inscris la tombola au sansa ca, pe 12 iulie, sa castige marele premiu: un sejur all inclusive in insula Creta.

Pe toata perioada de desfasurare a campaniei, IULIUS MALL va acorda alte 1.700 de premii garantate, deosebit de utile in zilele de vara. Astfel, primii 100 de clienti ai fiecarei zile vor primi in dar: vouchere de cumparaturi, invitatii la piscina, vouchere la fitness, produse cosmetice, genti sau mingi de plaja, palete de badminton si bauturi racoritoare.

Partenerii campaniei: Vodafone, Coca Cola, Fedora.