S-A DESCHIS KOTON IN IULIUS MALL IASI

koton-iulius-mall-iasi-martie-2015 koton S-A DESCHIS KOTON IN IULIUS MALL IASI koton iulius mall iasi martie 2015

Pe 13 martie 2015, KOTON, unul dintre cei mai cunoscuti retaileri de moda din lume, a deschis in IULIUS MALL IASI primul magazin din nord-estul tarii. Retailerul va ocupa o suprafata generoasa, de 1.800 mp, la etajul intai al mall-ului.

Iubitorii de cumparaturi vor gasi la KOTON piese vestimentare, incaltaminte si accesorii, pentru femei, barbati, adolescenti si copii. Retailerul, infiintat in anul 1988 in Istanbul, este cunoscut pentru gama extinsa de produse si preturile accesibile. In prezent, este unul dintre cele mai importante branduri de fashion din lume, cu 4.600 de angajati si 377 de magazine, raspandite in 25 de tari.

Colectiile pentru femei se adreseaza doamnelor si domnisoarelor cu varsta de peste 25 de ani, moderne, stilate si interesate de moda. Printre liniile dedicate se numara: Basic, Business, Koton Plus (piese vestimentare cu marimi intre 40 si 50), Party Wear (imbracaminte pentru ocazii), Lingerie si Beachwear (costume de baie).

Colectia Ole este dedicata adolescentelor si tinerelor, cu varste intre 15 si 25 de ani, carora le place sa fie in pas cu moda si sa aiba o viata sociala activa. Koton Kids se adreseaza copiilor cu varste intre 2 si 14 ani, ai caror parinti doresc sa ii imbrace dupa ultimele tendinte. Colectia pentru barbati include doua linii: cea Casual, pentru tinerii intre 18 si 23 de ani, si cea Business, pentru tinerii activi si stilati, cu varsta de peste 24 de ani.

KOTON Jeans cuprinde o gama diversa de blugi, pentru femei, barbati si tineri. Colectia de accesorii reprezinta o alta atractie a brandului KOTON, datorita liniei trendy de bijuterii, genti si incaltaminte.

Spor la cumparaturi!